Kilyos Nerede ve Kilyos'a Nasıl Gidilir

Kilyos Nerede ve Kilyos'a Nasıl Gidilir
Kilyos Nerede ve Kilyos'a Nasıl Gidilir

KİLYOS, Maslak’a 20, havaalanına 50 kilometre uzaklıkta. Bu şirin köye ulaşmak için özel aracınızla geliyorsanız iki alternatifiniz var ya Sarıyer üzerinden, ya da Maslak istikametinde Bahçeköy geçişini kullanmanız gerekiyor. Yolun tamamı asfalt. Maslak yolu orman içi olması sebebiyle manzaralı ve daha keyifli.

Öncelikle Beşiktaş’tan Sarıyer’e doğru giderken, Maslak civarında Orman İşletmesi’ni geçince sol tarafta Kilyos tabelasını görürsünüz. Yolun ilerleyen kısımlarında da Orman Fakültesi karşınıza çıkacaktır. Fark etmeden Zekeriyaköy’den geçerek Kilyos’a geldiğinizi fark edeceksiniz. Yenilenen ve genişletilen yoluyla Kilyos’a ulaşmak artık çok daha kolay……

Toplu taşıma araçlarıyla gelecekler ise öncelikle Sarıyer’e gelmek zorundalar. Merkeze geldiklerinde Şehit Mithat Yılmaz Caddesi üzerinden (Nikah dairesinin karşısı) kalkan minibüsler ve Sarıyer İlköğretim Okulunun önünden kalkan İETT otobüsleri ile Kilyos’a ulaşabilirsiniz.

Kilyos’a Metro ve İETT Otobüsü ile Ulaşım Bilgileri

HACIOSMAN METRO DURAĞINA geldikten sonra 151 No’lu Otobüs sizi SARIYER üzerinden DEMİRCİKÖY daha sonra ise KİLYOS’un merkezine 25 dakikada getirecektir. Erzurmlu Otel otobüs durağından sadece 50 metre uzaklıktadır.

Sarıyer’e Ulaşım için Kullanılabilecek İETT Otobüsü Hat Bilgileri

25T ; SARIYER – TAKSİM

40B ; SARIYER – BEŞİKTAŞ

25E ; SARIYER – KABATAŞ

25H ; HAVANTEPE – SARIYER – HACIOSMAN METRO

41 ; SARIYER – 4.LEVENT METRO

59RS ; RUMELİ HİSARÜSTÜ – SARIYER

Bu haber toplam 110467 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT