Kılıçdaroğlu'na Sarıyer'i anlattı

Kılıçdaroğlu'na Sarıyer'i anlattı
CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, ilçe yöneticileriyle birlikte 3 gün boyunca Ankara’daydı.

 

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve genel başkan yardımcılarıyla buluşan Deniz, İstanbul dönüşü Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i de ziyaret etti.
 
CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, CHP Parti Okulu’na katılanların diploma törenine katılmak için ilçe yöneticileri, kadın kolları ve bazı partililerle Ankara’ya gitti.  Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın “Geleceğe giden gemi” projesinin de sergilendiği diploma töreninden sonra ilçe yöneticileriyle birlikte Ankara’da 3 gün kalan Başkan Deniz, burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere genel başkan yardımcılarını da ziyaret etti. Parti yöneticilerine 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde Sarıyer’le ilgili bilgi ve görüşlerini de paylaşan Mehmet Deniz, arkadaşlarıyla birlikte TBMM Grup Başkanvekili Akif Hamza Çebi’yi de ziyaret etti. Deniz daha sonra Salı günü TBMM’de gerçekleştirilen CHP Grup Toplantısına da katıldı. 

chp_ankara_turu5.jpg

Mehmet Deniz başkanlığındaki CHP’li grup İstanbul dönüşünde daha önce randevu aldıkları Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i de ziyaret etti. CHP’lileri makamında karşılayan Büyükerşen, Eskişehir’e yaptığı projelere değinerek, AB Fonlarından nasıl destek aldığını da anlattı. Başkan Deniz, Büyükerşen’i uygun bir tarihte Sarıyer’de yerel yönetimlerle ilgili geniş katılımlı bir panel vermeye davet etti.

chp_ankara_turu4.jpg

chp_ankara_turu3.jpg

chp_ankara_turu2.jpg

chp_ankara_turu1.jpg

Bu haber toplam 3657 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
5 Yorum