Kılıçdaroğlu şehit evini ziyaret etti

Kılıçdaroğlu şehit evini ziyaret etti
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cizre'de şehit düşen askerin Sarıyer'deki baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Ocak’ta Cizre’de terör örgütü PKK mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda şehit olan ve İstanbul’da toprağa verilen üsteğmen Uğur Taşçı’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Öğle saatlerinde bazı partililerle birlikte şehidin ailesinin İstanbul Sarıyer’deki evine gelen Kılıçdaroğlu, evde yaklaşık yarım saat kaldı. Taziye sonrası gazetecilere kısa bir açıklama yapan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, şehit ailesinin acısının çok derin olduğunu belirtti.

YAPILACAK SPOR KOMPLEKSİNE ŞEHİDİN ADI VERİLECEK
Şehidin babası Mehmet ve annesi Emel Esra Taşcı'ya başsağlığı dileğinde bulunan Kılıçdaroğlu çıkışta kısa bir açıklama yaptı. "Bu bir taziye ziyaretiydi. Başsağlığı dileğimizi ilettik" diyen Kılıçdaroğlu, şehidin adının yaşatılması için Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e talimat verdi. Kılıçdaroğlu, "Sarıyer'de güzel bir spor kompleksi yapılacak. Sayın belediye başkanımıza söyledim. Şehidimiz Uğur Taşçı'nın ismi verilecek. Acı derin, acıyı paylaşıyoruz. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz" diye konuştu.



Taziye ziyaretinde CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, meclis üyeleri ve çok sayıda partili de Kemal Kılıçdaroğlu’na eşlik etti. 

Bu haber toplam 8119 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
2 Yorum