Kılıçdaroğlu Sarıyer'e neden gelmedi?

Kılıçdaroğlu Sarıyer'e neden gelmedi?
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in ev sahipliğini yaptığı “Şebinkarahisarlılar İstanbul Buluşmaları' organizasyonuna CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılmasına rağmen salonda yeterli katılımın olmaması CHP’de kriz yarattı.

 

Bu yüzden Şükrü Genç’e kızan Kılıçdaroğlu, Cevahir Tesisleri’nde düzenlenen “Kentsel Dönüşüm Zirvesi” programını iptal etti ve Sarıyer’e gelmeme kararı aldı.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki akşam Şükrü Genç'in ev sahipliğini yaptığı CHP Şebinkarahisar İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği geceye katıldı.

azilgi2.jpg

Okmeydanı’ndaki Premium Labella düğün salonunda yapılan programa ilgisizlik damga vurdu. CHP Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve il yöneticilerinin de katıldığı programa binlerce kişinin katılması beklenirken, sadece 150 civarında kişi katıldı. Günler öncesinden belli olan programa yeterli ilginin gösterilmemesi ve masaların boş kalması CHP kanadında tepkilere neden oldu.  Kılıçdaroğlu başta olmak üzere genel başkan yardımcıları ve il başkanının da bu ilgisizlik karşısında moralleri bozuldu.
 
Kılıçdaroğlu Sarıyer programını iptal etti
Bu programdan memnun kalmayarak morali bozulan Kılıçdaroğlu, faturayı gecenin ev sahipliğini yapan Şükrü Genç’e kesti. Günler öncesinden katılacağını söylediği Sarıyer’deki “Kentsel Dönüşüm Zirvesi”ne katılmama kararı aldı. Sarıyer programını iptal eden Kılıçdaroğlu’nun Şükrü Genç’e tepkili olduğu öğrenildi.
 
Kılıçdaroğlu boş masalara konuştu
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nun bu organizasyonda zor durumda bırakıldığını belirten CHP’li kaynaklar, “Şükrü Genç orada şov yapacak diye Sayın Genel Başkanımızı zor durumda bıraktı. Organizasyon tam bir rezaletti. Tüm masalar bomboştu. Genel başkana binlerce kişi gelecek denilmiş ancak toplasan salonda 150 kişi yoktu. Sayın Genel Başkan adeta boş masalara konuştu. Bunu yapmaya kimsenin hakkı yok” diye tepki gösterdiler.

azilgi1.jpg
 
Kılıçdaroğlu’nun Sarıyer programını neden iptal ettiği sorularına ise CHP’liler, “Kılıçdaroğlu aynı rezaleti Sarıyer’de de yaşamak istemedi. İl başkanı da Genel başkan yardımcıları da çok bozuldular. Bu yüzden dün akşam alınan bir kararla Sarıyer programı iptal edildi” diye konuştular.
 
Öte yandan Sarıyer Belediyesi iki gündür CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sarıyer’deki “Kentsel Dönüşüm Zirvesi”ne katılacağı yönünde tüm mahallelerde anonslar yaptırıyordu. Yapılan anonslardan dolayı salona gelen Sarıyerliler de Kılıçdaroğlu’nun gelmeyeceğini öğrenince tepki gösterdiler.


azilgi3.jpg

Bu haber toplam 7386 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
6 Yorum