Kılıçdaroğlu meclis üyelerini uyardı

Kılıçdaroğlu meclis üyelerini uyardı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu meclis üyelerini “Kentin talan edilmesine izin vermeyin” diyerek uyardı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Belediye Meclis Üyeleri' eğitim programında meclis üyelerine önemli mesajlar verdi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı toplantıda Kılıçdaroğlu; “ Karar alırken Gezi eylemlerini unutmayın.  Bu kentin talan edilmesine izin vermememiz gerekiyor. Kenti koruyacağız” dedi.
 

Kentin talan edilmesine izin vermeyin koruyun!

Kılıçdaroğlu önemli uyarılarla dolu konuşmasında meclis üyelerine şu ifadeleri kullandı: “Belediye meclisleri aslında yerel parlamento. Halkın çıkarları doğrultusunda politika yapmak hepimizin ortak görevidir. Sayın belediye meclis üyeleri, size burada çok şey anlatılacak, neler yapmanız gerektiği anlatılacak. Ama ben sizden sadece bir şey istiyorum. Karar alırken Gezi eylemlerini ve onurlu eylemleri sakın unutmayın.
Temel felsefemiz insanların haklarını korumaktır. Yerel parlamentolarda görev yaparken bakış açınız bu olsun. Türkiye kültürel birikimiyle benzersiz bir ülkedir. 3 büyük imparatorluğa başkentlik yapmış İstanbul’dasınız. Bu görkemli kenti talana teslim etmememiz gerekiyor. Kenti koruyacağız.”

Bu haber toplam 3698 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum