Kendisini doğaya bıraktı

Kendisini doğaya bıraktı
Yıllardır Sarıyer’de yaşayan ve sevilen gençlerden Aydın Budak, son dönemde ormanlardaki aktiviteleriyle kendisini adeta doğaya bıraktı. 

Sarıyer’de doğup büyüyen ve boş vakitlerini genellikle doğada geçirmeye çalışan Aydın Budak, şehrin kalabalık ve karmaşasından iyice sıkılınca kendisini tamamen doğaya bıraktı. Vaktinin büyük bir bölümünü Belgrad Ormanı ve çevresinde geçiren Budak, burada yıkılmış ağaçları toplayarak çevrede yaşayan sokak hayvanlarına da barınaklar yapıyor. Doğada sürekli olarak incelemeler yapan Budak, ayrıca hasta ağaçların nasıl tedavi edilmesi gerektiği konusunda da araştırmalar yapıyor.

Huzuru doğada buluyorum

Sarıyer Manşet Gazetesi’ne konuşan Aydın Budak, “Ben çocukluğumdan bu yana hep doğal yaşama ilgi duydum. Arkadaşlarım daha çok cafe - bar ortamlarını tercih ederken, ben vakit buldukça ormana ve deniz kenarlarına gitmeyi tercih ettim.  Son dönemde de şehrin o keşmekeş hayatından, kalabalıklığından sıkıldım. Huzuru yakalamak adına vaktimi genelde doğada geçiriyorum. Doğa bana huzur veriyor. Yıkılan ağaçları topluyorum. Sokak hayvanlarına barınaklar yapıyorum. Çevreye atılan çöpleri topluyorum. Bize nefes veren bu güzelliğe olan borcumu ödüyorum. Böyle yaşamaktan çok mutluyum” dedi.

Bu haber toplam 2471 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT