Kendisi lüks yatta, CHP'lilere su bile yok!

Kendisi lüks yatta, CHP'lilere su bile yok!
Şükrü Genç lüks yatta sefa sürerken CHP’liler 2 saat boyunca susuzluktan kırıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Sarıyer Belediyesi ve CHP Sarıyer İlçe Teşkilatı’nın ortak organizasyona susuzluk damga vurdu. Teknelere doluşan CHP’liler 2 saat boyunca sıcağın altında susuz kaldı. Çocuklar susuzluktan ağlarken, bazı yaşlıların ise ayakta zor durdukları görüldü. Yüzlerce CHP’li organizasyon bozukluğu nedeniyle etkinliğe katıldıklarına bin pişman oldu.

yat2.jpg
 
CHP’liler kendi aralarında organizasyon bozukluğunu tartışırken, o sıralarda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in lüks bir yatta, “İmaj her şeydir susuzluk hiçbir şey” tavırlarıyla etkinliğe eşlik etmesi dikkatlerden kaçmadı.
 
Sanki lüks yatta doğdu!
Bu duruma kızan bazı CHP’liler görüşlerini Sarıyer Manşet'e şu şekilde paylaştı. “Bizim belediye başkanı da lükse pek alıştı. Makam onu çok değiştirdi. 17 milyarlık makam aracından sonra şimdi de lüks bir yatta etkinliğe eşlik ediyor. Sanki lüks yatta doğdu. Partililerin içine giremiyor, ya da girmek istemiyor. İnsanlar burada susuzluktan kırılmış durumda ancak kendisi yattan selam veriyor. Bizim kendimizi sorgulamamız lazım. Sonrada çıkıp halkçı ayaklarına yatıyoruz” diye konuştular.

yat5.jpg
 
2 saat boyunca sıcağın altında susuzluktan iyice bunalan CHP’lilerin tekneden indikten hemen sonra çevreden su bulmaya çalışmaları gözlerden kaçmadı. Belediye Başkanı Şükrü Genç ise yattan indikten hemen sonra yürüyüşe katılmadan, adaylık çalışması için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı Giresun’daki festivalde görünmek için yola çıktı. Yürüyüş sırasında çıkan olaylarda İlçe Başkanı ve bazı CHP’liler hastanelik olurken Genç’in programını iptal etmemesi de partililer arasında ayrıca eleştiri konusu oldu.

Öte yandan gelen tepkiler üzerine Sarıyer Belediyesi Basın Ofisi, Şükrü Genç'in yat görüntülerine belediye sitesi ve bülteninde yer vermedi.

yat1.jpg

yat3.jpg

yat4.jpg
 

Bu haber toplam 7599 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
11 Yorum