Kemalettin Çetin: “Mahallem için mücadele vereceğim“

Kemalettin Çetin: “Mahallem için mücadele vereceğim“
Maden Mahallesi Muhtar Adayı Kemalettin Çetin’in mahallesi için birçok projesi bulunuyor.

Belediye başta olmak üzere birçok kamu kurumuyla da iyi ilişkiler içerisinde olan Çetin’in projeleri mahalleliler tarafından da ilgi görüyor.

Yıllardır oturduğu mahalleye hizmet etmek için 31 Mart seçimlerinde Maden Mahallesi Muhtar Adayı olan Kemalettin Çetin iddialı projelerle öne çıkıyor. Maden Mahallesi’nin temel sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu konuda dersine çalıştığını belirten Çetin, “Muhtarlık emek isteyen bir görev. Bu görevi yapabilmek için gece gündüz çalışmak gerekir. Ben yaklaşık bir yıldır dersime çalışıyorum. Mahalleme neler yapabilirim nasıl hizmet edebilirim onu iyi düşündüm. Değerli komşularımdan öneriler alıyorum. Çünkü mahalleyi onlarla birlikte yöneteceğiz. Oturmaya değil çalışmaya geliyorum. Tüm herkesin desteğini bekliyorum” dedi.

Maden Mahallesi için mücadele vereceğim

Projeleri ile ilgili kısa bilgi veren Kemalettin Çetin, “Maden mahallesinde büyük bir okulun yapılması için kapı kapı dolaşacağım. Sabit bir halk pazarı kurmak istiyorum. Yine Maden Mahallesi’ne PTT Şubesi açtırmak için mücadele vereceğim. Işıksız hiç bir sokak kalmayacak. Muhtarlık ofisini herkesin gelip oturup çayını kahvesini içip sohbet edebileceği bir alan haline getireceğim. Sokak hayvanlarına barınma ve beslenme alanları yaptıracağım. Mahallem için daha çok hayalim var. Komşularım destek versin yeter” dedi.

Bu haber toplam 2400 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT