Kaymakam’dan SASİDER’e ziyaret

Kaymakam’dan SASİDER’e ziyaret
Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Sivaslılar Derneği’ni ziyaret etti.

Sarıyer Sivaslılar Derneği SASİDER’i ziyaret eden Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Dernek Başkanı Ali Genç ve yönetim kurulu üyeleriyle Sivas ve Sarıyer üzerine sohbet etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Sarıyer’in sorunları üzerinde konuşuldu. SASİDER’in Sarıyer’le ilgili çalışmalarını da yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini vurgulayan Kaymakam Bilgin “Yapacağınız tüm çalışmalarda yanınızdayım” dedi. Bilgin ayrıca SASİDER’in fahri üyesi oldu.

Ali Genç; “Halkla iç içe bir kaymakama sahibiz”
SASİDER’in çalışmalarıyla ilgili Kaymakam Bilgin’e bilgi veren Dernek Başkanı Ali Genç, yaptığı konuşmada, “Bütün Sarıyer’i temsil eden kaymakamımıza daha önce nezaket ziyaretinde bulunmuştuk. Bugün kendisini burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sayın Kaymakamımız bizim için ideal bir kaymakam. SASİDER olarak böylesine derin bilgi ve tecrübeleriyle ve halkla iç içe davranışlarıyla devletimizin daha üst kademelerinde görmeyi arzu ederiz” dedi.

“Siyaset üstü bir derneğiz”
sasider2.jpgDernek olarak amaçlarının Sivaslıların birlik ve beraberliğini sağlamak ile Sarıyer’e maddi-manevi katkıda bulunmak olduğunu belirten Genç, “Sarıyer’in sorunlarını STK olarak sizlere ve diğer yetkili kurumlara yansıtmak için çalışıyoruz. Ayrıca plan içerisinde derneğimiz çeşitli aktivitelerde bulunuyor. Özellikle Sivaslı öğrencilerimize destek veren bir takım vakıflara maddi yardımlarda bulunuyoruz. Bu yıl yaklaşık 40 öğrencimize katkıda bulunduk. Sosyal projelerde yer almaya gayret ediyoruz. Biz çok politize olmadan çalışmalar yapmayı amaçlıyoruz. Biz siyaset üstü bir derneğiz. Sarıyer’de hizmet vermeye çalışan tüm partilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz” dedi. 

“Güçlü bir derneğiz”
sasider4.jpgDerneğin tüm giderlerini yönetim kurulu üyelerinin destekleri ve aidatlarla karşıladıklarını da belirten Genç, “Bazen derneklerin talepleri basında çıkıyor. Buna da ayrıca değinmek istiyorum. Biz şuana kadar hiç kimseden maddi bir yardım almadık. Gücümüz tamamen kendi hemşerilerimizden geliyor. Sağ olsunlar bu dernek gibi iki yüz tane daha derneği idare edebilecek güçteyiz. Biz Sarıyer’de, Sarıyer’i anlatan bir ödüllü resim yarışması düzenlemeyi düşünüyoruz. Bunun dışında yine Sarıyer’i tanıtan ödüllü kompozisyon yarışmaları yapmayı planlıyoruz. Tüm ödülleri de dernek bünyemizde karşılayacağız. Derneğimizi ziyaretinizden onur duyduk. Sizin adınıza halktan çok güzel sözler duyuyoruz” dedi. 

Kaymakam Bilgin; “Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum”
SASİDER’in Sarıyer’le ilgili çalışmalarını da yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini vurgulayan Kaymakam Bilgin, “Dernekler bana göre çok önemli. Çalışmalarınızı takip ediyorum. SASİDER’in STK olarak çok iyi bir gücü var. Sarıyer’e katkı sunacak çalışmalar içerisindesiniz. Siyaset üstü olduğunuz zaman daha faydalı oluyor. Sarıyer’in faydasına çalışmak oraya yoğunlaşmak gerekir. Yapacağınız tüm çalışmalarda yanınızda olduğumuz bilmenizi isterim” dedi.

sasider3.jpgKaymakam Bilgin Sivas’taki çalışmalarını da anlattı
Kaymakam Bilgin daha önce Şarkışla’da görev yaptığını ve Sivas’ı çok iyi bildiğini, Sivaslılarla çok iyi diyaloglarının olduğunu belirledi. Kaymakam Bilgin, görevi sırasında ünlü Ozan Aşık Veysel’in yaşadığı evin müzeye dönüştürülmesi ve diğer çalışmalarını anlattı. 

Sarıyer’in sorunları masaya yatırıldı
Yaklaşık iki saat süren sohbette Dernek Başkanı Ali Genç, başta balıkçılık ve amatör spor kulüplerinin sorunları olmak üzere birçok öneride bulundu. Kaymakam Bilgin de, Genç’e destek verdiğini ve kendi görüşlerini ifade ederek hep beraber Sarıyer’in sorunları üzerine üzerinde durmakta fayda olduğunun altını çizdi.   

sasider1.jpgSASİDER’in 1 numaralı fahri üyesi 
Kaymakam Bilgin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Genç, SASİDER’in bir numaralı fahri üyelik formunu verdi. Formu dolduran Kaymakam Bilgin, SASİDER’in bir numaralı fahri üyesi oldu.

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem’in yanı sıra Sivaslı muhtarlar ve yönetim kurulu üyeleri de ziyarette hazır bulundu.

 

 

sasider5.jpg

 

Bu haber toplam 5351 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT