Kaymakam ve Emniyet Müdürü Huzur Toplantısı’nda konuştu

Kaymakam ve Emniyet Müdürü Huzur Toplantısı’nda konuştu
Sarıyer Emniyet Müdürlüğü, ilçe genelinde düzenlediği “Huzur Toplantıları”nın ikincisini Emirgan ve Reşitpaşa’da gerçekleştirdi.

Baltalimanı’ndaki Portaxe Restoran’da yapılan toplantıda Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin ile İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı’nın yanı sıra emniyet müdür yardımcıları vatandaşların emniyet ve güvenlikle ilgili sorunlarını dinledi. Toplantıya Reşitpaşa ve Emirgan Mahalle muhtarları ile STK temsilcileri, cami imamları, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Gördüğünüz tüm olumsuzlukları paylaşın”

Sarıyer Emniyeti'nin halkla iç içe bir görev yaptığını belirten Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, vatandaşlarla iletişim kanallarının sürekli açık olması gerektiğini söyledi. Bilgin, “Kamu hizmetinin başında halkın güveni ve huzuru geliyor. Bu huzur ve güveni sağlamak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyor ve göstermeye de devam ediyoruz. Bizim için önemli olan suçu önlemek, bu noktada emniyet müdürümüz ekibiyle birlikte gerekli tüm özeni gösteriyor. Asayiş, trafik, hırsızlık, uyuşturucu ve daha birçok suçla mücadelede vatandaşlarımıza da büyük görev düşüyor. Bunun en başında sorunlar noktasında emniyetimizi bilgilendirmek ve haberdar etmek geliyor. Bu noktada gördüğünüz tüm olumsuzlukları paylaşın” dedi.

huzur-ic1.jpg

Kaymakam; “Sarıyer’de 250 bağımlı var”

Özellikle uyuşturucu ile ilgili sorunların daha çok gündeme geldiği toplantıda Kaymakam Bilgin, “Sarıyer’de 250 civarında madde bağımlısı vatandaşımız var. Bizim kurduğumuz bir komisyon var. Evlerine gidip çalışma yapıyoruz, sorunlarını dinliyoruz. Bunun önüne geçmemiz lazım. Bu noktada okullarda önemli çalışmalarımız var” dedi.

huzur-ic2.jpg

Ercan Çamırcı; “155’i aramaktan çekinmeyin”

Vatandaşların daha önceki şikâyetlerini ve bunlara karşı aldığı önlemleri anlatan Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı ise, “Yunus Timi’ni kaymakamımızın da desteğiyle kurduk. Park ve bahçelerle ilgili mobil ekipler kurduk. Her gün bu ekiplerimizin yaptığı işlemler 10’un altına düşmüyor. Dilenci ekibi kurduk. Bunlara müdahale ediyoruz. Yine gözümüzden kaçan olursa, bize bildirin hemen ekibimiz müdahalede bulunsun. Reşitpaşa’daki uygunsuz yapılan parklar için çekici görevlendirdik. Sizden ricamız arabamız çekildi diye lütfen bizi aramayın! Biz görevimizin başındayız, lütfen bir şey olduğunda 155’i aramaktan çekinmeyin ”dedi.

Toplantıda daha sonra vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunuldu. Yaklaşık iki saat süren toplantıda vatandaşların anlattıkları tüm sorunlar tek tek not edildi.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 4526 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT