Kaymakam Özer ve Başkan Genç'in corona testi pozitif çıktı

Kaymakam Özer ve Başkan Genç'in corona testi pozitif çıktı
Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in corona virüs testleri pozitif çıktı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla corona virüsü testinin pozitif çıktığını duyurdu. Başkan Şükrü Genç, “Sevgili dostlarım, Covid 19 testim pozitif çıkmıştır. Ne kadar dikkatli olursak olalım farkında olmadan bizim ya da karşı tarafın yaptığı tek bir ihmalkar davranış bile olumsuz sonuçlar doğurabiliyor ne yazık ki. Karantina süresince evde olacağım. Sağlıklı günler dilerim...” ifadelerini kullandı. 

Şükrü Genç'in ardından belediye başkan yardımcıları da test yaptırdı. Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay'ın da corona virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in ardından bir haber de Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer’den geldi. Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer’in de corona virüs testi pozitif çıktı. Kaymakam Özer’in de sağlık durumunun iyi olduğu ailesiyle birlikte evinde karantinaya alındığı öğrenildi.

Sarıyer Manşet Gazetesi olarak Kaymakamımız Sayın Mehmet Özer, Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Genç ve Başkan Yardımcısı Sayın Sevgi Atalay'a “geçmiş olsun” dileklerimizle birlikte acil şifalar dileriz.

Bu haber toplam 13686 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT