Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin: En iyi muhtar ekibi Sarıyer’de

Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin: En iyi muhtar ekibi Sarıyer’de
Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer protokolünün buluştuğu kahvaltıda Sarıyerli muhtarları tebrik etti.

Muhtarlar Derneği’nin Sarıyer protokolü için verdiği kahvaltıda konuşma yapan Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, “28 yıllık görev hayatımda gördüğüm en iyi muhtar ekibi Sarıyer’de” dedi.

28 yıldır devlet kademesinde görev yaptığını ve bunun 2 yılını Sarıyer’de yaşadığını belirten Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer’deki birlikteliği ve muhtarlarla ilgili görüşlerini açıladı. Kaymamak Bilgin ise şunları söyledi: “İki yıldır Sarıyer’deyiz. Sarıyer’i çok seviyoruz. Buranın bir özelliği var; her zaman gururla ifade ediyorum. İstanbul’un, Türkiye’nin birçok yerinde göremeyeceğimiz birlik ve beraberlik ruhu var. Yalnızlaşma, bireyselleşme Sarıyer’de yok. Benim gördüğüm en iyi muhtar ekibi Sarıyer’de. 38 muhtarımızın her biri ayrı ayrı değerli. Mahalle problemlerini takip eden, mahallesine en iyi hizmeti getirmek için uğraşan muhtarlar hepsi. Bizlerde onların yanındayız. İstek ve taleplerini yerine getirme gayreti içerisindeyiz.”

sarıyer kaymakamı gürsoy osman bilgin

Kaymakam Bilgin, kamu kurumlarında çalışan görevlilerin de Sarıyer’de yaşayan tüm vatandaşlara eşit ve en iyi hizmeti vermek için yoğun çaba harcadıklarını söyledi. Bilgin, 15 Temmuz’dan sonra Sarıyer’de oluşan birlik ve beraberlik ruhunun devam etmesini diledi.

Sarıyer protokolü kahvaltıda buluştu

Bu haber toplam 7370 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum