Kaymakam Bilgin’den veda yemeği 

Kaymakam Bilgin’den veda yemeği 
Kararname ile Kocaeli’nin Körfez İlçesine atanan Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin için veda yemeği düzenlendi. 

Sarıyer’de görev yaptığı 5 yıllık sürenin ardından geçtiğimiz günlerde Kocaeli Körfez Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Korupark’ta düzenlenen veda yemeğinde ilçe protokolüyle bir araya geldi.

Veda yemeğine; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanı sıra Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Caner Coşar, Garnizon Komutanı Piyade Albay Kemal Cöne, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar,  STK temsilcileri katıldı.

Başkan Genç; “Sarıyer sizi hiç unutmayacak”

Gecede konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kaymakam Bilgin’e Sarıyer’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “ Çok önemli ve değerli dostumuzu yeni görev yerine uğurluyoruz ancak vedalaşmıyoruz. Çünkü vedanın farklı anlamı var. Ben hem kendisinin hem de sevgili eşinin bu toplumun olabilecek en güzel değerleri, anane ve gelenekleri her daim ön planda tutan bir aile olarak tanımış olmanın gururunu yaşıyorum. Gittiğiniz her yere bizden selam götürün. Bu Sarıyer, martısıyla, insanıyla, gecekondusuyla, yalısıyla ve Sarıyer Spor Kulübü ile sizleri hiç unutmayacak. Sarıyer’deki görev sürenizin son anına kadar bizlere destek vermenizi de biz unutmayacağız” dedi.

Bilgin; “Sarıyer sevdalısı oldum”

Konuşmasına başlarken duygulu anlar yaşayan Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, ilçe protokolü tarafından uzun süre alkışlandı. Bilgin, “Öncelikle çok duygulu olduğumu ifade etmek istiyorum. 31 yıllık mülki idare amiriyim. Bu ve benzeri çok toplantılarda bulundum. Benim için 12 veda yemeği tertip edildi ancak bir türlü alışamadık. Bugün burada 5 yıl boyunca Sarıyer’imize hizmet ettikten sonra devletimizin çıkardığı kararname ile Kocaeli Körfez ilçesine atanmamızın ardından tertip edilen veda yemeğinde bir araya geldik. 5 yıl insan hayatında kısa bir süre değil. Bu süre içerisinde Sarıyerli oldum, Sarıyer sevdalısı oldum. Ve çok sayıda dost edindim. Aslında buradan ayrılmıyorum. Ailem Sarıyer’de yaşamaya devam edecek. Ben de ileride Allah fırsat verirse emekli olduğum da geri kalan ömrümü Sarıyer’de geçireceğim” şeklinde konuştu.

Gecede kaymakam bilgin katılım gösterenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu haber toplam 3948 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT