Kavacıklılar iftarda buluştu

Kavacıklılar iftarda buluştu
Sivas Koyulhisar Kavacık Köyü Derneği iftar programında bütün hemşerilerini bir araya getirdi.
Merkezi Sarıyer Pınar Mahallesi’nde bulunan Sivas-Koyulhisar-Kavacık Köyü Derneği iftar programında bütün hemşerilerini bir araya getirdi. 400 kişinin katıldığı iftar programında davetliler derneğin toplantı salonuna sığmayınca diğer katlar hizmete açıldı. 
 
Kavacık Derneği iftar etkinlikleri Kâğıthane Şirintepe ve Ümraniye Hekimbaşı Şubelerinde yapılan iftar programları ile başladı. Üçüncü ve son iftar programı ise dernek merkezinde yapıldı.
 
Programa eski Sivas Milletvekili Selami Uzun, Kağıthane Belediyesi Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban, BBP Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Koç, AK Parti Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Salih Güzel, Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz, Sarıyer Sivaslılar Dernek Başkanı Edip Cengiz, Pınar Mah. Yerinde Dönüşüm Dernek Başkanı Eyüp Söyler, Pınar Mah. Derneği ve Kooperatifi adına Birol Tufan ve yönetim kurulu, Eski Kağıthane Sivaslılar Dernek Başkanı Hasan Dündar, Kodef Yönetim Kurulu üyesi ve işadamı Bahattin Koçyiğit, Eski Kavacık Dernek Başkanı Adem Daşpınar ve yüzlerce Kavacıklı katıldı.
 
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlanan programda selamlama ve hoş geldiniz konuşması yapan dernek başkanı Sezgin Başalan’ın ardından Milletvekili Selami Uzun ve Salih Güzel’de selamlama konuşması yaptılar. Program dernek lokalinde ikram edilen çay faslının ardından sona erdi.

sivasic2.jpg

Bu haber toplam 12684 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
4 Yorum