Kavacık Derneği’nde kupa heyecanı

Kavacık Derneği’nde kupa heyecanı
Sivas Koyulhisar Kavacık Köyü Derneği tarafından düzenlenen 14. Halı Saha Futbol Turnuvası'nda şampiyon Osmanlıspor oldu. Kupa törenine Sarıyer siyaseti büyük ilgi gösterdi.

13 takımın ipi önde göğüslemek için 1,5 ay boyunca kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın finalinde Osmanlıspor ile Yiğidolar karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan müsabakayı Osmanlıspor 2-1 kazandı ve şampiyon oldu. Turnuvada dereceye girenlere kupaların verildiği final maçında Sarıyer siyasetinin de ilgisi büyüktü.


fotogaleri.jpg
 
Kupa töreninden önce konuşan Sivas Koyulhisar Kavacık Köyü Derneği Başkanı Sezgin Başalan, "Öncelikle Hatay Reyhanlı'da hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmetler diliyorum. Türkiye'nin önünü kesmek isteyen dış mihraklar Allah'ın izni ile başarılı olamayacaklar. Ayrıca bugün Anneler Günü olması münasebetiyle bütün anaların anneler gününü tebrik ediyorum. Göreve geleli henüz 3 ay oldu. Bugüne kadar köyümüze 300 meyve ağacı diktik. Çanakkale, Bursa ve Edirne'ye kültürel geziler tertipledik. Derneğimizin otobüs ve lokali ile ilgili düzenlemeleri tamamladık. Ve daha önümüzde yapılacak pek çok iş var. İnşallah bunların hepsini adım adım tamamlayacağız. Kavacık Derneği asla bir tabela derneği olmamıştır. Gelelim turnuvamıza, organizasyonda görev alan bütün ekip arkadaşlarımı öncelikle tebrik ediyorum. Bu turnuvada şampiyon olan Osmanlıspor'u ve katılan 13 takımın hepsini centilmence mücadelelerinden dolayı  tebrik ediyorum. Gençler bizim için çok şeyler ifade ediyor. Onları olumlu faaliyetler içerisine çekmek için var gücümüzde çalışıyoruz. Bu itibarla bu sene ayrıca ilk olarak masa tenisi turnuvası düzenledik. Bu turnuvanın şampiyonu olan öğretmenimiz Salim Koca'yı da tebrik ediyorum. Bundan sonra hizmetlerimiz Allah'ın izni ile artarak devam edecektir" dedi.

Kavacık Derneği’nde kupa heyecanı galerisi resim 1
 
Başalan’ın ardından Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kısa bir konuşma yaparak, “Bu tür organizasyonlar toplumsal dayanışmaya büyük katkı sağlıyor. Size ve bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Kavacık Köyü Derneği’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

Programa CHP İstanbul Milletvekili Prof. Haluk Eyidoğan, Sarıyer eski belediye başkanı Sedat Özsoy, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban, BBP Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Koç, Kağıthane Belediyesi Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, CHP Sarıyer Meclis Üyesi Erol Aydın, AK Parti Sarıyer Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun, Sisorta Dernekler Platformu Başkanı Siyami Ergin, KASİDER Kurucu Başkanı Hüseyin Dündar, işadamı ve KODEF Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Koçyiğit, Kavacık Köyü eski ağası ve VINN Rent a Car'ın sahibi Soner Öztakin ile pek çok davetli katıldı.
 
Yapılan konuşmaların ardından kupa ve ödül törenine geçildi. Başarılı olan takımlara ve sporculara protokol tarafından ödülleri verildi. 
 
Programa katılanlara Kavacık Köyü mutfağına ait lezzetlerden biri olan Katık Çorbası ikram edildi. Program çekilen hatıra fotoğrafları ve kutlamaların ardından sona erdi.
 

Bu haber toplam 9069 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
3 Yorum