Katil zanlısı Gürcistan'da yakalandı

Katil zanlısı Gürcistan'da yakalandı
İstinye'de amcası Tekin Özmen’in gözleri önünde tabancayla vurulduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ferdi Özmen'in katili yakalandı.
İstinye'de 4 ay önce radyocu Ferdi Özmen’i aracından silah zoruyla indirerek öldüren katil zanlısı sahte kimlik ile kaçtığı Gürcistan’da yakalandı.
 
Atatürkçü kimliği ile sosyal medyada tanınan Ferdi Özmen, 24 Ekim 2014 günü Sarıyer İstinye’de CHP’li meclis üyesi amcası Tekin Özmen’in gözleri önünde tabancayla vurulduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayın ardından harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerini aldı. Güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledi. Cinayet öncesi Özmen ile kısa bir tartışma yaşayan zanlının bu görüntülerden kimliği belirlendi. Yapılan araştırmalar sonunda polis, zanlının Sarp Sınır Kapısı’ndan sahte kimlik kullanarak Gürcistan’a kaçtığını tespit etti. Asayiş Şube Müdürlüğü zanlının adını İnterpol aracılığı ile Gürcistan’a bildirdi. Gürcistan polisi de katil zanlısını gözaltına aldı. Katil zanlısının Türkiye’ye teslim edilmesi için Gürcistan makamlarıyla irtibata geçilirken Özmen’in bir tanıdığı olduğu öğrenilen şüphelinin adı açıklanmadı. Cinayetin alacak-verecek meselesi nedeniyle işlendiği kaydedildi.

Bu haber toplam 5313 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT