Kars ve Ardahanlılar bir araya geldi

Kars ve Ardahanlılar bir araya geldi
CHP'li Ekrem Tekçe’den hemşerilerine birlik ve beraberlik kahvaltısı..
CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ekrem Tekçe birlik ve beraberlik amacıyla düzenlediği kahvaltılı toplantıda Kars ve Ardahanlı hemşerini bir araya getirdi. Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt’ün de katıldığı toplantıya Kars ve Ardahanlılar büyük ilgi gösterdi.
 
Kireçburnu’ndaki Façyo Restaurant’ta organize edilen kahvaltıya, Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt’ün yanı sıra, Damal Belediye Başkanı Gülcemal Fidan, Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Güven Doğruyol, Sarıyer Belediyesi Ruhsat Müdürü Osman Demir, TDH İl Başkan Yardımcısı Zekeriya Çeliker, AK Parti eski ilçe yöneticisi Özkan Mavzer, Meclis Üyesi Nasuh Aşantuğrul, eski Meclis Üyesi Oya Tümer, muhtarlar ve çok sayıda kişi katıldı.

ekrem_tekce_2.jpg
 
Tekçe “Zamanı gelmiştir artık Ardahanlı bir aday çıkartabiliriz”
Ekrem Tekçe, Sarıyer’de yaşayan Kars ve Ardahanlılara birlik ve beraberlik çağrısı yaparak başladığı açılış konuşmasında, “Biz tüm hemşerilerimizle ayda bir kez toplanıyoruz. Siyasi olarak bir araya gelemiyoruz yeterli bir teşkilatımız yok. Bütün amacımız Sarıyerli hemşerilerimizim birlik ve beraberliğini pekiştirmek, bunu sağladığımızda Kars-Ardahanlılar amaçlarına ulaşacaklardır. Ayazağa’da Sarıyer’e bağlandı. Bizim 17 bin seçmenimiz var. Bu birlikteliği sağlarsak Sarıyer’de Kars-Ardahanlı bir belediye başkan adayı çıkarabiliriz. Aday çıkaramasak dahi 5-6 tane hangi parti olursa olsun belediye meclis üyesi çıkartabiliriz. Sen-ben davası yapmayalım bir olalım bütün olalım. Bu gücü de sizde görüyorum. Artık Kars toplumu uyanmıştır. Kars-Ardahanlılar birlik ve beraber olduğu sürede kimse bize bir göz kırpmayla tek tek yanına çekemez. Artık zaman gelmiştir. Gelin hep beraber kendi siyasetimizi üretelim. Kars-Ardahan ve Iğdırlılar bundan sonra İstanbul’da ve Türkiye’de belirleyen olacaktır” dedi.

ekrem_tekce_1-001.jpg

Tekçe’nin konuşmasının ardından söz alan Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ise, “Biz hiçbir zaman kendi kültürümüzü unutmadık. Kars, barış kardeşlik sevgi dolu bir bölgedir. Bütün illerde farklı inançlara sahip insanlar arasında kavga çıkmıştır ama Kars’ta hiç böyle bir olay yaşanmamıştır. Bundan sonra kent kültürünü benimsememiz lazım. Artık geri dönüş yok. Artık İstanbullu olmamız gerekiyor. Asimilasyon olmadan entegre olarak kent kültürünü benimsemeliyiz. Önümüzde yerel seçimler var. Hemşerilerimiz kendi toplumlarını temsil etme adına her siyasi partiden aday olacaklardır. Ekrem Tekçe’nin listeye girmesi için ben çok uğraştım. Öyle kritik yere koydular ki Ekrem Bey yedekten meclise girdi. Yine hemşerimiz Osman Demir’in çok güzel hizmetleri var bizim için onur oldu gurur oldu. Sizlerin İstanbul’da birlik ve beraberlik içerinde yaşamanız ve güç haline gelmeniz bizim en büyük isteğimiz. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından Ekrem Tekçe ve Osman Demir’e Kars ve Ardahanlı hemşerilerine yaptıkları katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

ekrem_tekce_3.jpg

ekrem_tekce_4-001.jpg

ekrem_tekce_5.jpg

ekrem_tekce_6.jpg

ekrem_tekce_7.jpg
 

Bu haber toplam 9075 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT