Karın bölgesi nasıl inceltilir?

Karın bölgesi nasıl inceltilir?
Kilo sorunu yaşayanlar bu haber sizin için

 

Genelde kadınlarda meydana gelen göbek bölgelerinde ki kilolar, çoğu zaman kadınlar için oldukça rahatsız edici durumlara sebebiyet vermektedir. Bu yüzde karın bölgesi inceltme yöntemleri arasında birbirinden farklı uygulamalar karşımıza çıkar ve bunların göbek kilolarından şikayet edenler için oldukça yararlı olduğu söylenmektedir.
 
Karın bölgesini inceltmek için yapılması gereken uygulamalar arasında birtakım egzersiz hareketlerini örnek gösterebiliriz. Ancak bu hareketlerin bilinçli ve periyodik bir şekilde yapılması göbek bölgelerinde oluşan kiloların eritilmesini sağlamaktadır. Bu hareketler dahilin bir anlamda bölgesel zayıflama da yapılabilmektedir. Yapılan egzersiz hareketlerinin hangi bölgelere etki ettiğinin bilinmesi bu konudan mustarip olanlar için yeterli olacaktır.
 
Diğer yandan karın bölgesi inceltme yöntemleri arasında gösterebileceğimiz başka bir uygulama ise beslenme alışkanlığı olmaktadır. Genelde dengesiz beslenmenin bir ürün olarak kendini gösteren karın bölgesinde ki kilolar çoğu zaman hangi gıdanın ne kadar yenilmesinin ya da hangi gıda da ne kadar kalori bulunduğunun bilinmemesinin sonucunda ortaya çıkmaktadır. 
 
Ayrıca beslenmenin ardından hareketli bir yapıya bürünmek de yine karın bölgelerinin inceltilmesi için oldukça etkili bir konumda yer almaktadır. Bunun yanında bol bol su içilmesi ve içilen suyun gün içerisinde belirli periyotlara yayılması da bu konuda büyük önem arz etmektedir.Karın bölgesi şikayetleri için önerilen diğer bir yöntem ise yürüyüştür. Günün belirli aralıklarında yürüyüş yapılması, hatta eğer masa başında bir işte çalışılıyorsa mevcut araların kesinlikle yürüyüşle değerlendirilmesi önerilmektedir. 
 
Ayrıca yürümenin karın bölgesi için oldukça etkili olduğu da uzmanlar tarafından özellikle belirtilmektedir. Tüm bunların yanında yüzme sporu sayesinde de karın bölgesinde yer alan aşırı kilolardan kurtulmak mümkündür.Sizler için sunduğumuz bu öneriler sayesinde sizlerde karın bölgelerinizde yer alan kilolarınızdan kurtulabilir ve bu kiloların bir daha geri dönmemesini sağlayabilirsiniz.
 
 
 
 
1. adım
 
Sola yatarak uzanın. Sol dirseğinizi yere dayayarak başınızı tutun. (Baş yukarıda yan yatma pozisyonu) Sağ elinizi gergin bir şekilde uzatın. Nefes alarak, sağ bacağınızı yukarı kaldırın. Dizinizi kırmadan uzatın. Sağ elinizle bileğinizi yakalayın. Nefesinizi verin ve yoruluncaya kadar böyle durun.
 
2. adım
 
Aynı pozisyonda sağ elinizi yere doğru yaslayın. Nefes alın. Dizlerinizi kırmadan, sağ elinizden de destek alarak, her iki bacağınızı yukarı doğru yan olarak kaldırmaya çalışın. Nefesinizi verin ve yoruluncaya kadar durun.
 
3. adım
 
Sağ elinizden destek almadan bir önceki egzersizi tekrarlayın. Bacaklarınızı yukarı doğru kaldırırken sağ elinizi bacaklarınızdan ve yerden uzak tutun. Yoruluncaya kadar bu şekilde durun.
 
4. adım
 
Nefes alın. Destek için sağ elinizi yere dayayıp dizlerinizi havada tutarak çenenize doğru çekin. Nefesinizi verin. Bacaklarınızı yere değdirmeden çenenize doğru hareket ettin. Hareketi durmadan bacaklarınız yoruluncaya ve rahatlayıncaya kadar 5 kez tekrarlayın.Alıntı

Bu haber toplam 3902 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT