Karayalçın balıkçıları dinledi

Karayalçın balıkçıları dinledi
CHP İl Başkanı Murat Karayalçın Sarıyer'de cenaze törenine katıldı.
Sarıyer’in sevilen isimlerinden Fuat Denizli’nin annesinin cenaze törenine katılan CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, törenin ardından balıkçıların sorunlarını dinledi. 
 
CHP’liler partinin sevilen isimlerinden Fuat Denizli’yi acı gününde yalnız bırakmadı. Pazar günü Sarıyer Merkez Camii’nde Deniz’inin annesi için düzenlenen cenaze törenize, CHP İl Başkanı Murat Karayalçın, İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Denizli'nin annesinin naaşı Sarıyer mezarlığında toprağa verildi.
 
karayalcinic1.jpg
Karayalçın balıkçıları dinledi
Cenaze töreninin ardından CHP İl Başkanı Murat Karayalçın, Belediye Başkanı Şükrü Genç, İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve Milletvekili Aday adayı Dr. Cengiz Alp ve partililerle birlikte Sarıyerli balıkçıları gezerek sorunlarını dinledi. Başkan Genç, Karayalçın’a Balıkçılar Çarşısı Projesi ile ilgili bilgi vererek, normalde projesinin hazır olduğunu ancak Büyükşehir’den izin alamadıkları için yapamadıklarını söyledi. 

Sarıyerliler yoğun ilgi gösterdi
Karayalçın’a yoğun ilgi gösteren Sarıyerliler fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Karayalçın daha sonra Sarıyer Spor Kulübü’nün kafeteryasında Sarıyerlilerle birlikte çay içerek sohbet etti.

Bu haber toplam 3183 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT