Karaman’dan başarılı kızlara destek

Karaman’dan başarılı kızlara destek
Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman Isparta’daki Türkiye yarı final elemelerindeki grup maçlarından birincilikle dönen Sarıyer İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımı’na sponsor bularak destek oldu.

Sarıyer’de yaptığı projelerle gündemden düşmeyen ve halkın takdirini toplayan Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, bu kez de Isparta’da oynanan Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde grup birincisi olarak dönen Sarıyer İlköğretim Okulu Kız Voleybol takımına destek oldu. Takımın başarısının devam etmesi için sponsor bulan Karaman, Sarıyer Kaymakamlığı olarak da başarılı kızlarımıza yardımcı olmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.

Evyap sponsor oldu
Sarıyer Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir’e konuşan Kaymakam Karaman Evyap’ın başarılı sporculara sponsor olduğunu belirterek, “Kızlarımızın böyle bir başarıyla Sarıyer’e dönmesi beni tüm Sarıyerliler adına oldukça gururlandırmıştır. Ben böyle başarıları çok önemsiyorum. Bu nedenle kızlarımızın daha da başarılı olmaları için elimden ne geliyorsa yanlarındayım. Bu bilinçle mücadelelerine devam etmelerini istiyorum. Kızlarımızı ve öğretmenlerini bir kez daha kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 3043 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT