Karalama kampanyasına Che Guevara’nın sözüyle cevap verdi

Karalama kampanyasına Che Guevara’nın sözüyle cevap verdi
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e karşı hem parti içindeki rakipleri, hem de aday olmaması için fırsat kollayan diğer partiler tarafından karalama kampanyası başlatıldı.

2009’da Sarıyer’i AK Parti’den alarak, Sarıyer halkının verdiği büyük destekle her defasında oy farkını açarak üst üste seçilip, ilçenin tarihine geçen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e karşı dört koldan karalama kampanyası başlatıldı.

Hem AK Parti’nin hem de CHP’li aday adaylarının özel olarak yaptırdıkları kamuoyu araştırmalarında Şükrü Genç’e memnuniyetin yüksek çıkmasıyla, farklı şekilde yıpratılmaya çalışılıyor. Mahallelerde “Şükrü Genç’in hasta olduğu gerekçesi ile yeniden aday olmayacağı” yönünde dedikodular yayan rakipleri siyasi rekabetin de seviyesini iyice düşürdü.

Şükrü Genç’in adaylığını engellemek amacıyla sistemli bir şekilde üretilen dedikodularla başarılı olamayan siyasi rakipler, bu kez de sosyal medyada haber adı altında hakarete varacak şekilde bir kampanya başlattı.

Şükrü Genç: “Dedikodulara gülüp geçiyorum”

Hakkında yapılan dedikodularla ilgili Sarıyer Manşet Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir’in sorusuna gülümseyerek cevap veren Şükrü Genç, “Biz hizmet ürettikçe, vefalı Sarıyer halkı da bu emeklerimize sahip çıktıkça, bu birlikteliğimizi hazmedemeyen birileri de seviyeyi iyice düşürüp dedikodu üretiyor. Biz hizmet ürettikçe onlar dedikodu üretmeye devam etsin. Biz işimize bakıyoruz. Sarıyer’de yapacak çok işimiz var. Kimin ne dediği önemli değil, önemli olan Sarıyer halkının ne dediğidir. Gayet sağlıklı bir şekilde bu dedikodulara gülüp geçiyorum. Bunlara cevap vermeye bile değmez ama yine de Che Guevara’nın çok sevdiğim bir sözü var onunla cevap vereyim: “Biz hep güleriz, çünkü etrafımız gülüşümüzden kahrolan insanlarla dolu!” dedi.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 6952 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
3 Yorum