Kamber Doğan toprağa verildi

Kamber Doğan toprağa verildi
CHP’nin son 40 yıllık siyasetinin en renkli simalarından ve eski Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Kamber Doğan çok sayıda kişinin katıldığı törenle toprağa verildi.

Perşembe günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden CHP’nin renkli ve sevilen siyasetçilerinden Kamber Doğan,  Cumhuriyet Mahallesi’ndeki İmam Hüseyin Cemevi’nde düzenlenen törenin ardından Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze töreninde konuşma yapan oğlu Kemal Doğan;  “Hayatı bir düğün şenliği gibiydi… Hep vericiydi; neşe doluydu” dedi.

Cenaze törenine çok sayıda siyasetçi katıldı

Törene; CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, milletvekilleri İlhan Kesici, Ali Özcan, Erdoğan Toprak, Didem Engin, Gamze İlgezdi, eski Dışişleri Bakanı Hikmet Çetin, eski milletvekilleri Seyfi Oktay, Mustafa Kul, Nihat Matkap, Ercan Karakaş, Mustafa Sarıgül, M. Ali Özpolat, Cemal Özdemir, Mehmet Sevigen;  HDP millevekili Celal Doğan, AP Genel Başkanı Vecdet Öz,  Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Gökan Zeybek, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz,  Meclis Üyesi Nadir Günday, eski Belediye Başkan Yardımcısı Erol Aydın, AK Parti Sivas eski Milletvekili Ali Turan, Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç ve çok sayıda siyasetçi ve dostları katıldı.

İlhan Kesici,  Doğan ailesiyle yakından ilgilendi

Kamer Doğan’ın ailesinin acısını paylaşan İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, mezarlığa defin işlemine kadar aileye eşlik etti.  Doğan ailesi ile yakından ilgilenen İlhan Kesici, tören boyunca Kamber Doğan’ın abisi Ahmet Doğan’ın elini bırakmadı. Törene katılanların Kesici’ye olan ilgisi de dikkatlerden kaçmadı.

 Kamber Doğan’ın siyaset arkadaşları ve dostları arasında yer alan Sevinç İnönü,  Murat Karayalçın, Adnan Keskin, Rıza Çalımbay, Yüksel Çengel, Fırat Aykut, Orhan Keçeli ile Şişli, Bakırköy, Ataşehir, Beşiktaş ve Bakırköy Belediye Başkanları ve BJK, Cem Vakfı Başkanı İzzet Doğan da çelenk gönderdi.  ‘CHP Sol Kanat’ grubundan arkadaşları da Doğan’ı uğurlayanlar arasındaydı.

Kamber Doğan’ın oğulları Cemal ve Kemal Doğan taziyeleri kabul etti.

Bu haber toplam 6887 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT