KAİSİAD'tan önemli kampanya

KAİSİAD'tan önemli kampanya
Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici İşadamları Kültür ve Dayanışma Derneği (KAİSİAD) bölgesi açısından çok önemli bir toplantıya daha ev sahipliği yaptı.
Geleneksel hale getirilmeye çalışılan “Bir adım da sen at” yardım kampanyası tanıtıldı.
 
Toplantı öncesinde KAİSİAD Başkanı Süreyya Cinik, beraberindeki bir heyetle birlikte Azerbaycan Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu Zeynalov’u ziyaret etti. Daha sonra Sarıyer’deki Vilayet Evinde KARSİAD toplantısı yapıldı. Toplantıda da KAİSİAD bölgenin iş ve bilim dünyası alanında önde gelen bireylerini çatısı altına alma, iş bilim siyaset sanat dünyasını birbiriyle buluşturmada önemli bir adım daha attı. Bölge iş dünyası ve lobiciliğinin oturması ve güçlenmesinde önemli bir misyon yüklenen dernek bu misyonunu başarıyla icra ettiğini bir kez daha ispatladı.

karsiadkck.jpg
 
PROF DR. BİNGÜR SÖNMEZ ONUR ÜYELİĞİNE KABUL EDİLDİ
Dünyaca ünlü Memoriyal Hastanelerinin Kalp ve Damar Cerrahı başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez’i fahri üyeliğe, Bulunduğu bölgede vergi rekortmeni olan, başarılarından dolayı birçok ödülün sahibi olan, Türkiye’nin en önde gelen firmalarından Beta-Fak (ambalaj Sanayi) Fabrikasının sahibi ve ortaklarından Ali Erkılıç, Gıda sektörünün önde gelen firmalarından Çapan Etin Sahibi Musa Çapan gibi bazı iş adamlarını törenle üyeliğe kabul etti. Yemekli yapılan toplantıya KAİSİAD’ın davet ettiği işadamları, Azerbaycan İstanbul Konsolosluğu, derneğin bazı üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

karsiadkck2.jpg

Açılış Konuşmasını yapan Dernek Başkanı Süreyya Cinik, “Yılda bir kez Cumhuriyet Balosu etkinliğini gerçekleştiriyoruz. İlk iki balomuzu eğitim katkı amacı ile yapmıştık. Bazı okullarımızda tadilat, bazı okullarda öğrencilerimizin kütüphane ihtiyaçlarını, bazı öğrencilerimize ise bot ve kaban yardımında bulunmuştuk. Bu yıl 3. sünü Kasım ayında yapacağız. Bu yılki balomuzu “ BİR ADIM DA SEN AT” sloganı adı 2 Kasım 2013 tarihinde yapacağız.  Balomuzda aynı zamanda Kars-Ardahan-Iğdır’ın kurtuluşunu da kutluyoruz. Bu şehirlerimizin kurtuluşunu Cumhuriyetin kurtuluşu ile eş değer tutuyoruz. İş dünyası içinde dayanışmayı, kaynaşmayı, dostluğu arkadaşlığı en üst boyuta çıkarma. Dernek olarak siyasi görüşümüz yoktur. Bütün görüşlere eşit mesafedeyiz. Bireysel anlamda herhangi bir arkadaşımız bir yere aday olduğunda kurum olarak arkasındayız” dedi.

Bu haber toplam 3631 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT