KAISİAD'dan Genç’e ödül

KAISİAD'dan Genç’e ödül
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kars, Ardahan ve Iğdır İş Adamları Dayanışma Derneği (KAISİAD) tarafından verilen iftar yemeğine katıldı.
Sheraton Mastak'ta gerçekleştirilen iftar programına katılan Başkan Genç'e plaket verildi.
 
Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) Başkanı Süreyya Cinik’in öncülüğünde iftar yemeği verildi. İftar programına, Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Av. Yaşar Ağsu, dernek üyeleri ve iş adamları katıldı. Dernek Başkanı Süreyya Cinik yemeğe katılanlarla yakından ilgilendi.
 
kaiic1.jpg
İftar yemeği sonrasında Cinik, Belediye Başkanı Şükrü Genç’e plaket takdim etti. Plaket töreninde söz alan Başkan Genç, konuşmasına Ramazan ayının tüm insanlara barış, huzur ve bereket getirmesini dileyerek başladı. Genç;"Bütün metropollerin oluş nedeni Anadolu'dan göç almasıdır. Bulunduğumuz bölgeye elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bölgesel kalkınmanın mutlaka önde tutulması gerekiyor. KAISİAD'ın çalışmalarını yakından takip ediyorum ve çalışmalarından dolayı yönetici arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Belediye olarak kaldırım asfalt işlerini bir şekilde yapıyoruz ama özellikle sosyal anlamda toplumun her kesimini ilgilendiren konuları yerel yönetici olarak işin içine girip, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yapmadığımızda görevimizi yerine getirmemiş oluruz. Elimizden geldiğinde bu tür çalışmalara destek vermeye çalışıyoruz" diye konuştu.
 
Başkan Genç konuşmasında Sarıyer Belediye Meclisi Uyuşturucu Komisyonu'nun yaptığı çalışmalarından bahsederek el birliğiyle çalışmalara devam edilmesi gerektiğini dile getirdi.
 
Yemeğin sonunda Süreyya Cinik iftar yemeğine katılanlara teşekkür etti.
 
kaiic2.jpg

Bu haber toplam 5159 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT