Kadir Gurbetci aday adayı oldu

Kadir Gurbetci aday adayı oldu
İstinye ve Tarabyadaki Teknepark'ların mimarı Kadir Gurbetci aday adayı oldu.
ÜMRANİYE’Yİ MARKA YAPACAK YENİ PROJELER  
İstanbul’da değnekçiliğin sonlandırılması konusundaki verdiği mücadele ile tanınan Eski İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetci, Ümraniye Belediye Başkanlığı’na aday oldu. Otopark gelirlerinin kayıt altına alınmasından otopark sektörünün gelişimine kadar birçok konuda ilklere imza atan Gurbetci, 45 yıldır havasını solduğu Ümraniye’de belediye başkanlığına aday oldu. Gurbetci; vizyonu, deneyimi ve projeleri ile ilçenin en güçlü başkan adayı olarak gösteriliyor.

 KADİR GURBETCİ KİMDİR? 

Daha yaşanabilir bir Ümraniye
7’den 70’e Ümraniyelilerin sevgisini kazanan tecrübeli siyasetçi bilgi ve birikimlerini Ümraniye’ye taşımak için kolları sıvadı. Profesyonel bir ekiple çalışmalarına başlayan Gurbetci, Ümraniyelilerin yönetimine ortak olacağı şeffaf, iletişime açık bir anlayışı hayata geçireceklerini söyledi. Gurbetci,  sürdürülebilir bir trafiğin olduğu daha yaşanabilir bir Ümraniye için yolla çıktıklarını belirterek Ümraniye için hazırladıkları projeleri aktardı.

İşte Gurbetci’nin engelli yollarından üst geçitlere, Havaray’dan gölet projesine kadar Ümraniye için hazırladığı özgün projeler:   
Birlikte yöneteceğiz
Bütün çalışanların yönetimin bir parçası olacağını belirten Gurbetci, “ Ümraniye’de yaşayanların da tüm çalışanların takipçisi ve destekçisi olacağı bir anlayışı benimseyeceğiz. Her zaman iletişime açık olacağız. Bürokrasi de edindiğimiz tecrübe ile finans, insan kaynakları ve zaman yönetimini en iyi şekilde kullanıp Ümraniyelilerin faydasına sunacağız” dedi.

kadirgurbetcikck2.jpg

Ümraniye’de Havaray’ı devreye alacağız   
Çevre ve ulaşıma dolayısı ile halkın yoğun olarak kullandığı alanlara öncelik vereceklerini vurgulayan Gurbetci, “ Yaya ve yürüme yolları, bisiklet yolları, engelli ve yaşlılarımız için kamusal alanlara kolay erişim imkanları, alternatif yollar, caddeler, kavşaklar, üst geçitler, köprüler, otoparklar inşa edeceğiz. Ayrıca metroya ve ana ulaşım akslarına erişimi sağlamak için Havaray gibi  çeşitli  ulaşım araçlarını devreye alacağız.  Gölet ve etrafında Ümraniyelilerin huzur ve rahatlıkla dolaşabilecekleri sosyal donatı alanları oluşturmak hedefimiz olacak ” diye konuştu.

Gurbetci,  belediye başkanlığı adaylık sürecinde otuz yıllık siyasi birikiminin yanında STK, Ümraniyeliler ve kanaat önderlerinin telkinlerinin de etkili olduğunu sözlerine ekledi.
 

Bu haber toplam 12133 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
3 Yorum