Kadınlardan CHP'li İstanbullu'ya destek

Kadınlardan CHP'li İstanbullu'ya destek
CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Betül İstanbullu Sarıyerli kadınlara yönelik geniş katılımlı bir etkinlik gerçekleştirdi.
CHP’nin Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Betül İstanbullu, nasıl bir Sarıyer hayal ettiğini ve Belediye Başkanlığında Sarıyer’i nasıl yöneteceğini Şişli'den alınıp Sarıyer’e bağlanan Ayazağa'da kadınlara yönelik gerçekleştirdiği geniş katılımlı bir etkinlikte anlattı. Etkinliğe, Sarıyer CHP Kadın Kolları Başkanı ve yöneticileri, CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları, Ayazağalı ve Sarıyerli kadınlar katıldı.

betulistanbulluic1.jpg
 
İstanbullu, belediyeciliğin mutfağında yetiştiğini, eksiklerin nasıl çözüleceğini çok iyi bildiğini belirterek, “Yöneticiler şimdiye kadar toz aldı, sıra bizde... Biz kadınlar ince temizlik yapacağız” dedi. Etkinliğe katılan kadınlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan Betül İstanbullu'nun konuşması sık sık alkış ve tezahuratlarla kesildi.
betulistanbulluic2.jpg
Betül İstanbullu konuşmasında, '20 yıl boyunca belediyecilik yaptım. Önce Sarıyer Belediyesi ardından Şişli Belediyesi. Belediyeciliğin mutfağında yetiştim. Tüm sorunları, eksikliklerin nasıl çözüleceğini, neler yapılması gerektiğini bizzat yerinde inceledim. Sosyal projelerde bulundum. Hep kendime ‘neden olmasın’ sorusunu soruyordum ve CHP’nin %33 cinsiyet kotası beni çok umutlandırdı. Bu nedenle tecrübelerimi, birikimlerimi ekip arkadaşlarımla birlikte çok sevdiğim Sarıyer için kullanmak üzere “Sarıyer Aşkına“ diyerek, hem bir kadın, hem de bir anne olarak Sarıyer’e farklılık ve geniş bir vizyon getirmek üzere yola çıktım' ifadelerini kullandı.

 
İstanbullu'nun iddialı bir şekilde, 'Ev hanımları bizim yönetimimizde mutlaka olacak. Şimdiye kadar onlar toz aldı biz ince temizlik yapacağız' ifadelerini kullanması etkinliğe katılanlar tarafından yoğun alkış aldı.
 
Etkinlik sonrası sorulara ve isteklere samimi bir şekilde cevap veren Betül İstanbullu, kadınlara çok güvendiğini ve gerçek değişimin kadın eli ile geleceğini belirtti. 

Bu haber toplam 6279 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT