Kadın Tişört

Kadın Tişört
Kadın Tişört

Kadın Tişört

Moda denilince akla gelen ilk şey kadındır. Erkeklere nazaran kadınlar daha takıp takıştırmaya, süslenmeye daha önem verirler. Fakat zaman ilerlerken moda anlayışı yerinde saymaz ve o da değişen zamanla beraber kıyafet anlayışı değişir.  Kadın tişört yeni trend tasarımlarla desteklenmektedir.

Kadınlar bu değişen tarza ayak uydurmaya çalışır. Bu kıyafet parçalarından en sık kullanılanı ise tişörttür. Bir sezon önce daha dar ve bedene yapışan tişörtler beğenilirken bu sezon uzun, bol tişörtler tercih edilmektedir. İster günlük yaşantıda ister özel davetlerde en sık tercih edilen parçadır. Pantolon ile yapılan kombinler kadar etekle yapılan kombilerde kadınların en beğendiği tarzlardandır.

Yaz sezonun gelmesiyle beraber tişörtlerimizi sergileyebileceğiz. Bu yılın trend renkleri canlı renklerdir. Yaz güneşini andıran sarı, ateşin göz alıcı rengi kırmızı, yemyeşil ağaçların yeşil rengi, sımsıcak turuncu rengi yazın favori renkleri olacak. Aslında sadece tişört demek yetmiyor. Kısası, uzunu, çizgilisi, düz desenlisi…

Daha nice modelleriyle yaz günlerinin sıcağında sergileyeceğiz. Yeni keşfettiğim bir sitede bu yaza damga vuracak modelleri sizinle de paylaşmak istiyorum. https://www.kirmizionline.com/kadin-tisort-modelleri sayfasında tam da aradığınız modelleri inceleyebilirsiniz!

 

 

Bu haber toplam 587 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT