İYİ Parti’den Sarıyer Manşet'e 10 Ocak ziyareti

İYİ Parti’den Sarıyer Manşet'e 10 Ocak ziyareti
İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle Sarıyer Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti.

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Sarıyer Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur’a; İYİ Parti Sarıyer Yerel Yönetimler İlçe Başkan Yardımcısı Neslihan Erdem ile İYİ Parti Sarıyer Medya ve İletişim Danışmanı Aslıhan Arslantürk ile İYİ Parti Sarıyer Kadın Politikaları Başkanı Funda Erekul da eşlik etti.

Sarıyer Manşet Gazetesi’nin ortakları Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz’a plaket takdim eden Temur, objektif yayıncılığı ile Sarıyer’e katkı sunduğu için tüm ekibimize teşekkür etti. Sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette yaklaşan genel seçimlerin yanı sıra Sarıyer siyaseti üzerine de görüş alış verişinde bulunuldu.

“Sarıyer’de kapı kapı dolaşıyoruz”

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın çalışmalarından da bahseden Temur, “Sarıyer’de kapı kapı dolaşarak çalışmalarımızı anlatıyor ve broşürlerimizi de dağıtıyoruz. Partimiz tüm Türkiye’de olduğu gibi Sarıyer’de de olumlu tepkilere karşılanıyor. Ülkemin geleceği için çalışmalarımızı büyük bir heyecanla sürdürüyoruz” dedi.

Bu nazik ziyaretten dolayı Manşet Gazetesi’nin ortakları Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz,  İYİ Partililere teşekkür etti.

Bu haber toplam 3813 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT