İstinye, Sivaslılara dar geldi!

İstinye, Sivaslılara dar geldi!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın birlikte organize etikleri Sarıyer’deki Ramazan etkinliklerinde bu kes Sivas rüzgârı esti.
İstinye Tersane alanını dolduran binlerce kişi geç saatlere kadar eğlendi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıyer’deki Ramazan etkinlikleri her gün büyük bir katılımla devam ediyor. İftar sonrasında İstinye Tersane alanına gelen Sarıyerliler, gecenin geç saatlerine kadar aileleriyle eğlenerek hoşça vakit geçirme imkânı buluyor. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı koordinatörlüğünde, yöresel derneklerin düzenledikleri gecelerde ise etkinliklere olan ilgi daha da artıyor.

2-003.jpg

İstinye’de Sivas halayı!
Ramazan etkinlikleri Karadeniz ve Kastamonu’dan sonra ‘Sivaslılar Gecesi’yle devam etti. Sivaslılar adına düzenlenen geceye 10 binden fazla kişi katıldı. Alanı dolduran Sivaslılar, Sibel Pamuk ve Onur Bozatlı’nın türküleriyle coştu. Yöresel sanatçıların türküleri eşliğinde halay çeken Sivaslılar unutulmaz bir gece yaşadı. İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve Milletvekili İsmail Safi de halaya katılarak vatandaşların coşkularına ortak oldular.

5-002.jpg
 
Sivaslılardan Topbaş ve Özdemir’e teşekkür 
Geceye AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, İstanbul Milletvekili İsmail Safi, İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’in yanı sıra Sivaslılar Platformu Başkanı İsmail Karabiber çok sayıdaki dernek yöneticileri, meclis üyeleri katıldı. Sivaslılar Platformu Başkanı İsmail Karabiber yaptığı konuşmada, Sivaslıların bir araya gelmesinde vesile oldukları için İBB Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e teşekkür etti. 

Hüseyin Özdemir, milletvekilleriyle birlikte gecede konser veren sanatçılara çiçek takdim ederek teşekkür etti. Etkinlik Sivas’ın yerel televizyonlarında da canlı olarak yayınlandı.

muhsin_yazicioglu.jpg
 
Yazıcıoğlu’nun fotoğrafı bu kez başköşede 
Helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP’nin eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun fotoğrafının sahnenin hemen yanına asılması dikkatlerden kaçmadı. Bilindiği gibi Sarıyer Belediyesi’nin daha önce aynı alanda düzenlediği ve fiyaskoyla sonuçlanan Madımak Şenliğinde Yazıcıoğlu’nun fotoğrafı astırılmamış ve krize neden olmuştu.

6-002.jpg

3-002.jpg

4-004.jpg

tarama0002-002.jpg

Bu haber toplam 7711 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT