İstek Okulları teniste Dünya Şampiyonu oldu

İstek Okulları teniste Dünya Şampiyonu oldu
Teniste dünya şampiyonu olan İstek Kemal Atatürk Lisesi öğrencileri başarılarını Sait Halim Paşa Yalısı’nda kutladı.

 

İstek Okulları Avustralya’da düzenlenen Dünya Gençler Tenis Şampiyonası’nda kızlarda dünya şampiyonu, erkeklerde ise dünya üçüncülüğünü kazandı. Sarıyer Kaymakamlığı’nın da destekleriyle Sait Halim Paşa Yalısı’nda bir kutlama kokteyli düzenlendi.

istekic3.jpg
 
Şampiyon sporcular, velileri ve okul yönetimin yanı sıra Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, İlçe Spor Müdürü Namık Şişman, İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar’ın da katıldığı kokteylde konuşma yapan Kampüs Müdürü Funda Ulusoy, “Bugün benim için çok heyecanlı bir gün. İstek Kemal Atatürk Okulları’nın bu başarıyı sağlamasında arkamızdaki çok büyük güçlerimiz vardı Vakfımız mili eğitim müdürümüz kaymakamımız gücümüzdü. Velilerimizle birlikte bu başarıyı ülkemize getirdik. Bunun mutlu gururunu yaşıyorum” dedi.

istekic1.jpg
 
Dünya şampiyonluğunun kendisi için hep ütopya olduğunu söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, “Sarıyer’de üst üste dünya şampiyonları çıkarıyoruz. Bir başka dünya şampiyonluğunu da bu okulumuz çıkardı. Gençlerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

istekic4.jpg
 
Sarıyer’de marka değeri çok yüksek olan okulların bulunduğunu belirterek sözlerine başlayan Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman ise konuşmasında, ”Sarıyer’de marka değeri çok yüksek olan okullarımız var. Her gün Sarıyer’e yeni bir başarı kazandırıyorlar. Bu başarılardan bir tanesini de ilçemize kazandıran İstek Kemal Atatürk Lisesi’ni tebrik ediyorum. Bu tür şampiyonluklar bir il için dahi sınırda karşılanması gereken çok büyük başarılardır. İlçe olmamıza rağmen bizim sayısız dünya şampiyonluklarımız var. Tüm okullarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.istekic2.jpg

Bu haber toplam 12428 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT