İşte Sarıyer’in yeni yönetimi

İşte Sarıyer’in yeni yönetimi
Sarıyer Spor Kulübü’nün olağan kongresine tek liste giden Saffet Akkoyun yeniden başkan seçildi.

Sarıyer Spor Kulübü’nün olağan kongresi Sarıyer Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.  Kongreye tek liste giden mevcut Başkan Saffet Akkoyun yeniden başkan seçildi. Yönetim listesinde büyük oranda değişiklik yaşanırken, yeni yönetimde Sarıyer’den önemli isimler yer buldu. Sanatçı Ferhat Göçer yeniden listeye girerken, Sarıyer ve İBB Meclis Üyesi Nadir Günday, eski genel kaptanlardan Serkan Torun ve Hakan Şengül de yeni yönetim kurulunda yer alan isimler oldular. Meclis üyesi Mustafa Bakır ve Hayrettin Dereli de Disiplin Kurulu’nda görev aldılar.

Kongreye Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, İYİ Parti İlçe Başkanı Cengiz Tamer, MHP İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, eski Başkanlardan İbrahim Balcı,  İbrahim Bozan, Hayati Kaptanoğlu ve çok sayıda Sarıyer üyesi ve taraftarı katıldı.  Siyasi parti ilçe başkanları söz alarak konuşma yaptılar.

Şükrü Genç: Sistemi kurmak zorundayız

Kongrede konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Spor Kulübü’nün önemine ve başarılı olması için yapılması gerekenlerden bahsetti. Konuşmasında altyapının önemine değinen Başkan Genç, “Sistemi kurmak zorundayız ve yönetim şeklini değiştirmek zorundayız. Sarıyer’i kendi özüne gönderip Sarıyerlilik ruhunu oluşturmak zorundayız. Sarıyerli çocuklarımız, hocalarımız, sporcularımız, işadamlarımız ve yöneticilerimiz var. Biraz kafayı yormak zorundayız. Bunu yaptığımız zaman başarılı olmamak mümkün değil” dedi.

Kulüp Başkanı Saffet Akkoyun ise konuşmasında taraftarlarla yaptığı görüşmede ortaya çıkan istekleri dile getirdi. Taraftarın iki isteğinin olduğunu belirten Akkoyun, “Biri devleten diğeri belediyemizden iki isteğimiz var. Devletten isteğimiz Orhan Keçeli Spor Tesisleri’nin mutlaka Sarıyer’e tahsis edilmesidir. Belediyeden isteğimiz ise Zekeriyaköy’deki tesislerinin yeniden revize edilmesidir. Çok kötü durumdayız belki hata ettik size gelemedik. Ama başarısız olmamızın en büyük nedeni budur 9 futbolcumuz burada sakatlandı. Yeniden bakım yapılmasını istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi.

İşte Sarıyer’in yeni yönetimi  

Başkan: Saffet Akkoyun

Yönetim:  Hakan Şengül, Ferhat Göçer, Serkan Torun, Hüseyin Kızıltuğ, Ali Koray Büyükasar, Arif Odabaşı, Birkan Göl, Erol Alp Sucu, Selçuk Kavaloğlu, Cem Aydın, Hakan Dede, Atilla Günorta, Nadir Günday, İsmail Geçim

Denetleme Kurulu: Sezai Büyükdurmuş, Yakup Güngör Mutlu, Erol Yıldırım

Disiplin Kurulu: Cemal Ünal Alptekin, Ahmet Sert, Mustafa Bakır, Hayrettin Dereli

TFF Temsilcisi: Saffet Akkoyun

Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Seçimi: Ferhat Göçer, Ali Koray Büyükasar, Şeref Ayer

Bu haber toplam 8249 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum