İşte istifalarının gerçek nedenleri

İşte istifalarının gerçek nedenleri
AK Parti Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği’nden istifa eden Hasan Aras ile Gökşen Kılıç istifaların gerçek nedenlerini Sarıyer Manşet Gazetesi’ne anlattı.

 

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği’nden istifa eden Hasan Aras ile Gökşen Kılıç, art niyetli bazı kişilerin partideki huzuru bozmak amacıyla istifalarını kamuoyuna yanlış aksettirdiklerini belirterek, istifaların gerçek nedenlerini Sarıyer Manşet Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir’e anlattılar. İş yoğunluklarından dolayı istifa ettiklerini belirten AK Partili Aras ile Kılıç, haklarında çıkan yalan haberin art niyetli yazıldığını söylediler. AK Partililer, “Kimse birlik ve beraberliğimizi bozamaz” diyerek çıkan dedikodulara da tepki gösterdiler.
 
Gökşen Kılıç: “İş yoğunluğumdan dolayı müsaade istedim”
Bazı yanlı gazetelerde hakkında çıkan yanlış haberlere çok üzüldüğünü belirten Gökşen Kılıç, “Parti içindeki yanlış uygulamaları ve hataları gerekçe göstererek görevinden istifa etti’ denilmiş. Kesinlikle böyle bir durum yok. Ben Rumelikavağı’nda restoran işletiyorum. Ve işlerim çok yoğun olduğu için vakit ayıramıyordum. Bu yüzden ilçe başkanımızdan sadece yönetim için müsaade istedim. AK Parti’deki koordinatörlüğüm devam ediyor. Yenimahalle koordinatörüyüm. Çıkan yanlış haberler gerçekten beni çok üzdü. Defalarca aramama rağmen o gazeteci telefonumu bile açmadı. Asparagas haber yapmış açıklamamı bile yayınlamadı” dedi.

Hasan Aras: “Aramıza nifak sokmaya çalışanlar var”
İşlerinin yoğunluğundan dolayı 2 ay önce yönetimden istifa ettiğini belirten Hasan Aras ise sürekli ilçe başkanıyla görüştüğünü ve koordinatörlük görevinin devam ettiğini söyledi. AK Parti’nin içine nifak sokmaya çalışanların olduğunu belirten Aras, “AK Parti’deki huzurlu çalışma ortamı belli ki birilerini rahatsız ediyor. Biz zaman ayıramadığımız için İlçe Başkanımız Hüseyin Özdemir’den müsaade istedik. Ama sürekli beraberiz. Partideki çalışmalarımız devam ediyor. Ama birileri asparagas haberlerle konuyu farklı yöne çekmeye çalışıyor. Ama kimse huzurumuzu bozamayacak. Defalarca aramamıza rağmen o gazeteci telefonumuzu dahi açmadı” dedi.
 
Yusuf Turan: “AK Parti’de çalışmaya devam ediyorum”
Yine son günlerde istifa edenlerden birisi de Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Turan’dı. Turan ise, “Gençlik kollarında yaşanan bazı sıkıntılar vardı. Ben bu nedenle önce ilçe başkanımızla ardından da İl Gençlik Kolları Başkanımızla görüşüp sadece gençlik kolları başkanlığından istifa ettim. Şuanda partideki çalışmalarım devam ediyor. Koordinatörlük yapıyorum. Kamuoyuna yansıdığı gibi hiç bir rahatsızlığım da yok. Bu çıkartılan dedikodular bizim birlik ve beraberliğimizi sekteye uğratmayacaktır, aksine daha çok kenetlenmemizi sağlayacaktır. AK Parti için sonuna kadar çalışmaya devam edeceğim” dedi.

İlçe yönetimi görevine devam ediyor
Öte yandan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'nın görevden alındığı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığı, İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve yönetimin görevine devam ettiği öğrenildi. AK Partili kaynaklardan edinilen bilgiye göre, bugün gerçekleştirilen görüşmelerin belirli aralıklarla yapılan rutin görüşmeler olduğu ifade edildi.

Bu haber toplam 5311 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT