İsmail Erdem yeni sosyal projelerin müjdesini verdi

İsmail Erdem yeni sosyal projelerin müjdesini verdi
Başkan Yardımcısı İsmail Erdem; Sarıyer Belediyesi'nin önümüzdeki günlerde hayata geçirecekleri sosyal projelerle ilgili önemli bilgiler verdi.

İsmail Erdem açıkladı: “Sarıyer Belediyesi sosyal projelerine yenilerini ekliyor “

- Yardımlar Sarıyer Halk Kart ile verilecek

- Büyükdere’de Sosyal Market açılıyor

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Belediye Başkanı Şükrü Genç’in mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda önümüzdeki günlerde hayata geçirecekleri sosyal projelerle ilgili önemli bilgiler verdi. Erdem, “Bundan sonra yardımlarımızı gıda kolisi olarak değil, Sarıyer Halk Kart ile vereceğiz. Ayrıca ihtiyaç sahibi halkımıza destek için Büyükdere’de gıda, giyim ve temizlik malzemelerinin olacağı Sosyal Market hayata geçiriyoruz” dedi.

Yardımlar Sarıyer Halk Kart ile verilecek

Sarıyer Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen başarılı projelere bir yenisi daha ekleniyor.  Projenin detaylarını Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem açıkladı. Erdem; “İhtiyaç sahipleri vatandaşlarımıza yardımlarımızı Belediye Başkanımız Şükrü Genç’in talimatıyla gıda kolisi olarak değil Sarıyer Halk Kart ile vereceğiz. Bu kartların kime verileceği ile ilgili tüm muhtarlarımızdan hassasiyetle bir çalışma yapılmasını rica edeceğiz. Siyaset gözetmeden, yardımlarımızın en doğru yere ulaşması adına büyük bir titizlikle listelerimizi hazırlayacağız. İhtiyaç sahipleri bu kartlar ile Sarıyer’deki marketlerden alışverişlerini yapabilecekler. Belediyenin bu işe ayırdığı bütçe yine ilçemiz içerisinde kalacak” dedi.

Büyükdere’de Sosyal Market açılıyor

Bunun paralelinde "Gıda Bankası" ve “Sosyal Market” projesinin üzerinde de hızla çalıştıklarını belirten Erdem; “Büyükdere’de bulunan Sağlık Merkezi’mizin yerini Sosyal Market olarak değerlendireceğiz. Çalışmalarımızı bitirmek üzereyiz. Bu alanda dışarıdan bağışlarla alınacak gıda, giyim ve temizlik malzemelerinin yanı sıra “Gıda Bankası” projesi çatısı altında büyük marketlerde ihtiyaç dışı veya bağışlanmak istenen malzemeleri yine Sarıyer Halk Kart vasıtasıyla yükleyeceğimiz puanlarla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış olacağız” dedi.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 6950 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT