İsmail Bülbül: AK’ta birlik Sarıyer’de birliktir

İsmail Bülbül: AK’ta birlik Sarıyer’de birliktir
İsmail Bülbül adaylık başvurusunda birlik beraberlik mesajı verdi
AK Parti Sarıyer’in başarılı meclis üyelerinden birisi olarak öne çıkan İsmail Bülbül, Sarıyer Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Başvurusu sırasında konuşan Bülbül, “AK’ta birlik Sarıyer’de birliktir” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Grubu'nun başarılı isimlerinden Yüksek Kimya Mühendisi İsmail Bülbül, ilçe teşkilatının yoğun olduğu büyük bir kalabalıkla Sarıyer Belediye Başkanlığına aday adaylık başvurusu yaptı. Aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e teslim eden Bülbül’ün alkışlar arasında binaya girdi. İlçe yöneticileri, meclis üyeleri, gençlik kolları ve çok sayıdaki partilinin bulunduğu kalabalığa konuşan Bülbül önemli mesajlar verdi.

ismailbulbul1.jpg
 
Özdemir: “İsmail Bülbül AK Parti’nin değerli bir ismidir”
Salonu dolduran kalabalığı selamlayarak kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, “Aday adaylarımızın hepsi birbirinden değerli. Her gün seçim tarihine, büyük hedefe yaklaşıyoruz. Artık Sarıyer’de AK Parti mührünü vuralım istiyoruz. Bugün meclis üyemiz İsmail Bülbül’ün müracaatını alıyoruz. Allah hayırlara vesile kılsın. Bu süreçte kardeşlikte yarışma esasıyla, kırıp dökmeden beraber yürüyeceğiz. İsmail Bülbül kardeşimiz ile birlikte ilçe başkan yardımcısı olarak beraber çalıştık, meclis üyesi olarak hizmetine devam ediyor. AK Parti’nin değerli isimlerinden bir tanesi. Biz kendisini seviyoruz, değer veriyoruz” dedi.

ismailbulbul4.jpg
 
Bülbül: “AK’ta birlik Sarıyer’de birliktir”
Özdemir’den sonra söz alan İsmail Bülbül ise kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, “Sizlerin desteğini hissetmek beni ziyadesiyle mutlu etti. Olur, ama olmaz nasiptir elbette ama beni aday adayı olmaya iten sebep Recep Tayyip Erdoğan’dı. Cesareti ve azmi ondan öğrendik. Şiir okuduğundan cezaevine girip, çıkar çıkmaz AK Parti’yi kuran bir Genel Başkanımız vardı ondan öğrendik. Muhtar bile olamaz denilen ama Başbakan hatta dünya lideri olan Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. Her işte olduğu gibi bunda da duamız Allah hayırlı olacaksa nasip etsin bize bu görevi. Birbirinden güzel insanların yer aldığı bu sürecin tek amacı AK’ta birlik Sarıyer’de birliktir. Adaylık süreçlerinin sonunda her şeyi bir kenara bırakıp istisnasız hepimiz samimiyetle, gayretle ve tek vücut halde sahada olmalı ve teşkilatımızın emrinde olmalıyız. Sarıyer’de düşen bayrağı kaldıracak olan bu teşkilattır. Yürekleri birlikte atan, bilekleri birbirine, bakışları hedefine kitlenmiş bu güçlü teşkilat Sarıyer’de bunu başaracaktır” dedi.

ismailbulbul3-001.jpg

İsmail Bülbül kimdir? 
1965 tarihinde Erzurum’un İspir ilçesinde doğan İsmail Bülbül, çocukluğundan bu yana Sarıyer’de yaşıyor. İlk ve Orta Öğretimini Sarıyer’de tamamlayan Bülbül, Sarıyer İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği’ni kazandı. Lisans eğitimini başarıyla tamamlayıp, ardından İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü’nde yüksek lisans yaptı. İş hayatında başarılı bir performans sergileyen İsmail Bülbül, bir yandan da akademik eğitimine devam ediyor. İTÜ Kimya Mühendisliği’nde doktorasına devam eden İsmail Bülbül, yabancı dil olarak da iyi derecede İngilizce biliyor. Kimya Yüksek Mühendisliği yapan İsmail Bülbül evli ve iki çocuk babasıdır.
 
Siyasi hayatı
Gençlik ve öğrenciliği boyunca hep siyasetin içinde olan İsmail Bülbül, AK Parti teşkilatının da tabanından geliyor. Şuanda AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten Bülbül, sırasıyla AK Parti Tarabya Mahallesi Başkanlığı Teşkilat Birimi, İlçe Başkan Yardımcılığı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 

Birçok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak çalışma yapan İsmail Bülbül aynı zamanda Sarıyer Erzurumlular Derneği Başkanlığı görevini de yürütmektedir.
ismailbulbul6.jpg

ismailbulbul5.jpg

ismailbulbul2.jpg

Bu haber toplam 10147 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT