İsmail Bülbül aday adaylığını açıklıyor

İsmail Bülbül aday adaylığını açıklıyor
AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Grubunun başarılı isimlerinden Yüksek Kimya Mühendisi İsmail Bülbül belediye başkanlığı için ilk adımı atıyor.
AK Parti’de aday adaylığı için başvurularda sona doğru yaklaşılırken, belediye başkan adaylığı için yeni bir isim de Sarıyer Belediye Meclis Grubundan çıktı. Son dönemde AK Parti Sarıyer’in başarılı meclis üyelerinden birisi olarak öne çıkan İsmail Bülbül Sarıyer Belediye Başkanlığı için aday adayı oluyor. Bülbül, Cumartesi akşamı saat 18.30’da adaylık dosyasını İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e teslim ederek resmi başvurusunu yapacak. 
 
İsmail Bülbül kimdir? 
1965 tarihinde Erzurum’un İspir ilçesinde doğan İsmail Bülbül, çocukluğundan bu yana Sarıyer’de yaşıyor. İlk ve Orta Öğretimini Sarıyer’de tamamlayan Bülbül, Sarıyer İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği’ni kazandı. Lisans eğitimini başarıyla tamamlayıp, ardından İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü’nde yüksek lisans yaptı. İş hayatında başarılı bir performans sergileyen İsmail Bülbül, bir yandan da akademik eğitimine devam ediyor. İTÜ Kimya Mühendisliği’nde doktorasına devam eden İsmail Bülbül, yabancı dil olarak da iyi derecede İngilizce biliyor. Kimya Yüksek Mühendisliği yapan İsmail Bülbül evli ve iki çocuk babasıdır.
 
Siyasi hayatı
Gençlik ve öğrenciliği boyunca hep siyasetin içinde olan İsmail Bülbül, AK Parti teşkilatının da tabanından geliyor. Şuanda AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten Bülbül, sırasıyla AK Parti Tarabya Mahallesi Başkanlığı Teşkilat Birimi, İlçe Başkan Yardımcılığı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 

Birçok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak çalışma yapan İsmail Bülbül aynı zamanda Sarıyer Erzurumlular Derneği Başkanlığı görevini de yürütmektedir.

Bu haber toplam 10400 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT