İşadamı Cabbar Kumanlı'dan oğluna muhteşem sünnet düğünü

İşadamı Cabbar Kumanlı'dan oğluna muhteşem sünnet düğünü
Sarıyer’in sevilen işadamlarından Cabbar Kumanlı, oğlu Uras Kumanlı için dillere destan bir sünnet düğünü düzenledi.

Sarıyer’in sevilen işadamlarından Cabbar Kumanlı’nın oğlu Uras Kumanlı, Florya Ağa Garden’da iş, siyaset ve bürokrat çevrelerinden çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.

Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü düğünde Cabbar ve Aynur Kumanlı çifti davetlileri kapıda karşıladı. Düğün törenine; Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Baykal ve Zeynel Suna’nın yanı sıra; işadamı Fahri Aksoy ve Necdet Kayrancıoğlu, çok sayıdaki siyasetçi ve bürokrat katıldı.

sunnet4.jpg

Çekmece Gölü’nün kıyısında muhteşem bir havai fişek gösterisinin yaşandığı gecede Minik Uras, salona yeniçeriler tarafından taşınan Osmanlı tahtının üzerinde mehter marşı eşliğiyle girdi.Tebrikleri kabul eden Kumanlı ailesi pastayı da alkışlar eşliğinde kesti.

sunnet3.jpg

Keremhan coşturdu 

O Ses Türkiye'nin finalistlerinden Keremhan Özdemir’in sahne aldığı gecede davetliler geç saatlere kadar horon ve halaylarla eğlendi. 

Tüm davetlilerle tek tek ilgilenen Cabbar Kumanlı bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

sunnet1.jpg

sunnet2.jpg

sunnet5.jpg

sunnet6.jpg

sunnet7.jpg

sunnet8.jpg

sunnet9.jpg

Bu haber toplam 11936 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT