İmamoğlu’nun Ayazağa ziyareti AK Parti’yi rahatsız etti

İmamoğlu’nun Ayazağa ziyareti AK Parti’yi rahatsız etti
CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ayazağa’ya yapacağı meydan düzenlemesi ve sosyal tesis projesi ile ilgili karalama kampanyası başlatıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun sosyal medya hesaplarında paylaştığı bir videoyla, “İBB Başkanı Ayazağa’ya tuvalet yapmak için gelmiş” diyerek İmamoğlu’nun ziyaretinin amacını çarpıtmaya çalıştı. Caminin bahçesine yapılan tuvaletin zaten Sarıyer Belediyesi tarafından yapıldığı ve AK Parti ilçe başkanının yanlış bilgilendirildiği ortaya çıktı. Kurşun’un eksik açıklamaları yıllardır AK Parti’den çözüm bekleyen mahalle halkının da tepkisine neden oldu.

ayz3-002.jpg

AYAZAĞA’NIN İMAMOĞLU’NA İLGİSİ SARIYER’DE GÜNDEM OLDU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile birlikte yıllardır AK Parti’nin oy deposu olarak bilinen Ayazağa Mahallesi’ni ziyaret ederek sorunları yerinde tespit etti. Sarıyer’in en büyük mahallelerinden biri olan Ayazağa’da meydan yenilemesi kapsamında, trafik sorununa çözüm üretmenin yanı sıra vatandaşların bir araya gelip sosyalleşebilecekleri ortak bir alan da oluşturulacak. İBB’nin Sarıyer Belediyesi’nin işbirliği ile yapacağı çalışmalar mahalle halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. AK Partili İBB tarafından sorunları bir türlü çözülemeyen ve sürekli ötelenen mahalle halkının CHP’li Ekrem İmamoğlu ve Şükrü Genç’e ilgisi Sarıyer siyasetinde de gündeme oturdu.

ayz1-002.jpg

AK PARTİ’NİN AÇIKLAMALARINA MAHALLEDEN TEPKİ

AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından yapılan paylaşımlarla CHP’li başkanların mahalle ziyareti çarpıtılarak, Ayazağa’ya yapılacak olan hizmetler gölgelenmeye çalışıldı.  AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun paylaştığı bir videoyla “İBB Başkanı Ayazağa’ya tuvalet yapmak için gelmiş” diyerek meydan düzenlemesi, sosyal tesis ve trafik sorununun çözümü konularına değinmemesi mahallede tepkilere neden oldu. Caminin bahçesine yapılan tuvaletin zaten Sarıyer Belediyesi tarafından yapıldığını belirten vatandaşlar, “Ayazağa yıllardır AK Parti tarafından unutuldu. Yıllarca oy verdik ama hep unutulduk. Mahalleye hep rant gözüyle baktılar. Trafik sorunumuz bir türlü çözülmedi. Diğer sorunlarımız yine aynı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve Sarıyer Belediye Başkanımız Şükrü Genç’e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Mahalleye gelecek olan hizmetleri hangi parti getirirse getirsin alkışlarız. Kimsenin karalamasına da izin vermeyiz” şeklinde konuştular.

Ayazağa’nın en büyük sorunlarından biri olan imar planları ile ilgili değişiklikler de yine CHP’li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in büyük çabalarıyla İBB meclisinden onay almıştı.

ayz2-002.jpg

Bu haber toplam 6160 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT