İmamoğlu ve Genç’ten Halit Ayar’ın ailesine ziyaret 

İmamoğlu ve Genç’ten Halit Ayar’ın ailesine ziyaret 
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’le birlikte İstiklal Caddesi’nde saldırı sonucu öldürülen Halit Ayar’ın Emirgan'da yaşayan ailesini ziyaret etti. 

Geçtiğimiz yıl İstiklal Caddesi'nde arkadaşları ile birlikteyken 2 kişi tarafından uğradığı saldırı sonucu yaşamını yitiren 23 yaşındaki mühendis Halit Ayar'ın adı, olayın gerçekleştiği Taksim İstiklal Caddesi Tünel tramvay durağına verilmişti. Halit Ayar’ın isminin yaşatılması için daha önce aileye söz veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile birlikte annesi Hanife Ayar’ı ziyaret etti. İmamoğlu ve Genç, acılı anneye bir kez daha başsağlığı dilerken, Ayar'ın adının Taksim'de bir durağa verilerek yaşatılacağını ifade etti.

Ardından Emirgan Polis Merkezi Amirliği'ni ve Emirgan Mahalle Muhtarı Muharrem Yavuz'a konuk olan ikili, mahalledeki sorunlar ve çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı. Mahalle sakinleri iki başkana da büyük ilgi gösterirken, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. İmamoğlu ve Genç’e Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday da eşlik etti.

emirgan-ic1-001.jpgemirgan-ic2.jpgemirgan-ic3.jpg

Bu haber toplam 25352 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT