İlk mezunlar yeniden kep attı

İlk mezunlar yeniden kep attı
Behçet Kemal Çağlar Lisesi’nin pilav gününde okulun ilk mezunları kep attı.
Boğaziçi Behçet Kemal Çağlar Lisesi Derneği Kurucusu Sinan Hancı’nın geleneksel hale getirdiği pilav günü renkli görüntülere sahne oldu. 1969 - 1970 yılında eğitime başlayan lisenin ilk mezunları kep attı. Kep atma törenine Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Turan da eşlik etti.
 
kepic1.jpg
Belediye Başkanı Şükrü Genç, yaptığı konuşmada toplumun beraberliği için belli bir dayanışma içinde olunması gerektiğini belirtirken, "Günümüzde ki eğitim sistemi nedeniyle okullarda zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Bu sıkıntıların geleceğimiz olan çocuklar tarafından hissedilmeden giderilmesi için mezun olan arkadaşlarımıza, yerel yöneticilere, bürokratlara klasik mevzuatların dışında büyük sorumluluk düşüyor" dedi.
 
Boğaziçi Behçet Kemal Çağlar Lisesi Derneği Kurucusu Sinan Hancı, okullarına verdikleri katkılardan dolayı Başkan Genç'e plaket verdi. 1969 - 1970 yılında eğitime başlayan lisenin ilk mezunları ile birlikte kep atan Başkan Genç ile İlhan Turan, daha sonra eski ve yeni mezunlara pilav dağıttılar.

Bu haber toplam 9838 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum