İhmal Sarıyer'de bir can daha aldı

İhmal Sarıyer'de bir can daha aldı
Sarıyer Büyükdere sahil şeridinde denize düştükten sonra çıkış olmadığı icin bir türlü sudan çıkamayan 21 yaşındaki Inanç Turan boğularak hayatını kaybetti.

Olay dün gece 22.00 sıralarında Büyükdere sahilinde yaşandı. Iddialara göre; sahilde yürüyen İnanç Turan dengesini kaybederek denize düştü. Yaklaşık 10 metre derinlikte suyun içinden çıkmaya çalışan genç çıkış yeri bulamayınca boğuldu. İnanç Turan'ın cansız bedenini gören vatandaşlar polise haber verdi. Deniz polisi Turan'ın cesedini denizden çıkartarak Adli Tıp Morguna kaldırdı.

Korkuluklar sökülmüş

Bölgede daha önce korkulukların olduğu ancak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin betonu yenilemek icin korkulukları söktüğü ve bir daha takmadigi öğrenildi.

inanç turan

Aynı zamanda Rumeli Kavağı mahalle muhtarı Sinan Demirci'nin de akrabası oldugu öğrenilen İnanç Turan'ın cenazesi yarın (pazar) öğlen namazında Rumeli Kavağı Camii'nden kaldırılacak. Öte yandan Büyükdere Mahalle Muhtarı Ali Yazıcı buradaki korkulukların biran önce yeniden takılmasını istediklerini söyledi.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 9964 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT