"İçerde" dizi ekibi Sarıyer'de mahsur kaldı

"İçerde" dizi ekibi Sarıyer'de mahsur kaldı
"İçerde" dizisinin yeni bölümü için Belgrad Ormanı'nda çekime giden ekip, yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldı.

Dizide Coşkun karakterine hayat veren Nebil Sayın, ekibin yaşadığı zorluğu facebook hesabından duyurdu. Nebil Sayın sayfasına "80 kişi 20 araç 8 saattir Belgrad Ormanı'nda mahsuruz. Araçlar kara saplandı, yakıtımız bitiyor." notunu düştü. 

Sayın son durumu ise "Arkdaşlar şuan AKUT, itfaiye vs ellerinden geleni yapıyorlar. Dolayısıyla artık onları aramanın anlamı yok. Fakat bize ulaşamıyorlar. Beklemedeyiz, haber vereceğim" sözleriyle anlattı.

"ŞU AN BAHÇEKÖY'DE BİR RESTORANDAYIZ"

Nebil Sayın sabah saat 10.00 sularında  "Arkadaşlar şu an akut itfaiye vs ellerinden geleni yapıyolar. Dolayısıyla artık oraları aramanın anlamı yok. Fakat bize ulaşamıyolar. Beklemedeyiz hepiniz çok sağ olun haber vericem." mesajını paylaştı.

Ardından da "Şu an Bahçeköy'de bir restorandayız arkadaşlar." mesajını facebok hesabından paylaştı. Nebil Sayın son durumu "Arkadaşlarım geceki kâbusla ilgili hepiniz seferber oldunuz. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Araçlarımız orda kaldı ama tüm ekip şu anda evlerine doğru yol almakta. Ben de konaklayacağım yere geldim 1000 saat uyumayı düşünüyorum. Telefonu kapatcam şimdi. Çok tatlısınız lan. Seviyorum hepinizi. İyi geceler" ifadeleriyle anlattı.

Bir süre sonra kendi imkanlarıyla bulundukları yerden çıkmayı başaran ekiptekiler, bir restorana girdi. Söz konusu restorana gelen jandarma ve kurtarma timleri, dizi ekibinden olayla ilgili bilgi aldı.

AA muhabirine açıklama yapan dizinin yapımcıları, herkesin durumunun iyi olduğunu belirterek, mahsur kalan ekibin kendi imkanlarıyla kurtulduğunu ve şu an herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

Bu haber toplam 3642 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT