İBB, Rumeli Kavağı’na yeni bir park kazandırdı 

İBB, Rumeli Kavağı’na yeni bir park kazandırdı 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Sarıyer Belediyesi’nin çalışmaları sonucunda yıllardır atıl durumda olan Rumeli Kavağı sahilindeki geniş alan, mahalle halkının etkinlik alanına dönüştü.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in önerisiyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hızlandırılması talimatını verdiği Rumeli Kavağı, sahil parkı tamamlandı.

Daha önce atıl durumda olan devasa alan mahalle halkının nefes alabildiği bir etkinlik alanına dönüştü. Mahalle halkı bu güzel çalışmalarından dolayı; Ekrem İmamoğlu, Şükrü Genç’e ve emeği geçen tüm belediye personeline teşekkür etti.

park-ic1-002.jpg

Şükrü Genç çalışmaları yakından takip ediyordu

Hatırlanacağı gibi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe belediyeleri ile ortak masa toplantıları kapsamında geçtiğimiz günlerde Sarıyer Belediyesi'ni ziyaret etmişti. Sarıyer ile ilgili konuşulan konulardan biri ise Rumeli Kavağı mahallesinde yer alan park alanı olmuştu. İmamoğlu’nun Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile yaptığı toplantı sonrasında, Rumeli Kavağı mahallesinde yer alan parkın yapımının hızlanması kararı alınmıştı.

park0.jpgpark01.jpg

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç ve aynı zamanda Rumeli Kavağı’nda ikamet eden İBB Meclis Üyesi Görkem Kurşun tüm çalışmaları yakından takip etmişlerdi.

Bu haber toplam 13782 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT