İBB iletişim noktasına yoğun ilgi

İBB iletişim noktasına yoğun ilgi
Sarıyer'de hizmet vermeye başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İletişim Noktası vatandaşın her türlü sıkıntı ve isteklerine çözüm buluyor.
Her yıl milyonlarca insanla iletişim kurarak, onların soru ve sorunlarına çözüm getiren, istek ve önerilerine kulak veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü; 2011 yılında 5 iletişim noktasıyla başladığı İletişim noktaları projesinde 17 noktaya ulaştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İletişim Noktaları, vatandaşların isteklerine anında yanıt buluyor. İlçe Belediyeleri ile birlikte birçok vatandaşın sorununa çözüm bulan İletişim Noktaları, İstanbul’a ziyarete gelen turistler için bir tanıtım ve bilgi merkezi olarak da hizmet veriyor.
 
ibb2.jpg
 
Sarıyer, Aksaray, Avcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Beyazıt, Beylikdüzü, Eminönü, Eyüp, Havaalanı, Kadıköy, Kartal, Otogar, Şirinevler, Şişli, Taksim, Üsküdar’da olmak üzere İstanbul’un 17 ilçesindeki en işlek meydanlarda konumlandırılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İletişim Noktaları, haftanın 7 günü vatandaşa hizmet veriyor. Hızlı ve etkin bir şekilde tek adımda hizmet veren İletişim Noktaları, İBB Beyaz Masası hizmetlerinin tümünü vatandaşların yanıbaşına getiriyor. İletişim Noktaları, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve projeleri hakkında bilgilendirirken, bulundukları ilçenin faaliyetlerini de vatandaşa ulaştırıyor.
 
2014 Ocak ayında Sarıyer'de hizmet vermeye başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İletişim Noktası, vatandaşın her türlü sıkıntı ve isteklerine güleryüzlü ve son derece donanımlı iletişim uzmanları ile anında yanıt bularak, yoğun bir ilgiyle ve memnuniyetle karşılanıyor.

Adres: Sarıyer Merkez Mahallesi Cumhuriyet Meydanı

Bu haber toplam 11347 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT