İASKF yeni başkanı Ali Düşmez

İASKF yeni başkanı Ali Düşmez
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun olağan genel kurulunda AK Parti İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Ali Düşmez federasyon başkanlığına seçildi.

Ataköy Olimpiyat Evi'nde gerçekleştirilen olağangenel kurulda toplan 8 sandıkta oy kullanılırken Ali Düşmez 508 oy, İASKF'de 10 dönemdir başkanlık yapan Sait Yücel ise 334 oy aldı. Ali Düşmez bu sonuçlarla İASKF'ye başkan olarak seçildi.

Sait Yücel ve Ali Düşmez başkanlık için yarıştığı genel kurula Sarıyerli siyaset ve spor adamları damga vurdu. Sarıyer Spor Kulübü yöneticilerinden Ahmet Karaman, Ali Düşmez'in listesinden yönetime girerken, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Recep Yel, CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Gökan Zeybek ile AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Aydoğan Cevahir ise Sait Yücel'in listesinden seçime girdiler.

ALİ DÜŞMEZ'DEN AMATÖR SPOR CAMİASINA TEŞEKKÜR
Yerelfutbol'un haberine göre, Ataköy Olimpiyat Evi’nde gerçekleştirilen İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu seçimlerinde 508 delegenin oyunu alarak İASKF Başkanlığını kazanan Ali Düşmez yaptığı bir açıklama ile tüm amatör spor camiasına teşekkür etti. İASKF Başkanı Ali Düşmez yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: “Gerçekten İstanbul’un adına yakışır bir kongre yaşadık. İstanbul amatör sporu için bir milat başlıyor. Şu saatten itibaren artık Ali Düşmez yok, biz varız çünkü biz bir aileyiz. Ali Düşmez’in spor camiası için bir nefer olduğu şimdi daha iyi anlaşılacak. Birliğimizin korunması adına daha önce nasıl bir savaş içine girdiysem aynı duygular ile beni ve ekibimi getirdiğiniz görevin bilincinde çalışmalarımızı yapacağız. İstanbul’un ne denli önemli bir konumda olduğunu hafızalara birlikte kazıyacağız. Amatör spor kulüplerine hizmet noktasında yapılması gereken ne varsa sadece ben ve yönetimim değil, tüm İstanbul kulüpleri ile birlikte ortak bir paydada buluşup kararlar vereceğiz. Önemli olan İstanbul’un ve kulüplerinin haklarının savunulmasıdır."

“Kulüplerimizin emrindeyiz”
Düşmez şöyle devam etti: "Yaşadığımız kongrede bana ve ekip arkadaşlarıma oy veren ya da vermeyen tüm kulüplerin emrindeyiz. Ben herkesin başkanıyım herkeste benim başkanımdır. Bu düstur ile yolumuza hep birlikte çıktık. Sıkıntılı günler yaşadık, gelinen noktada bu sıkıntılı günleri el birliği ile birlikte aşacağız. Cenabı Allah bize bu mutluluğu yaşattı. En fazla istediğimiz hizmet noktasındaydı bunu da başaracağız. Sözlerime son verirken, başta kongremizde divan kurulunda bulunan değerli arkadaşlarımıza, yine kongreye gelerek bizleri onurlandıran değerli kulüplerimizin yöneticilerine ben ve ekip arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

ALİ DÜŞMEZ'İN LİSTESİ
Genel Sekreter: Ali Muhammet Tanrıyaşükür, Ahmet Kahraman, Ali Yazlı, Asım Özdemir, Hikmet Sivri, Hasan Çevahiroğlu, Hasan Gökçe, Hüseyin Koca, Kadir Saral, Cemalettin İnanç, Metin Çırpan, Muharrem Eren, Murat Kapusuz, Murat Yapraklar, Nejdet Bakır, Osman Keşkekçi, Osman Ünal, Selahattin Yeniyol, Seymen Gençtürk, Şafak Aydınsilin, Tamer Cambaz, Ufuk Tatar, Yetkin Karakaş

Bu haber toplam 3138 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT