İASKF Başkanı Ali Düşmez engellileri ağırladı

İASKF Başkanı Ali Düşmez engellileri ağırladı
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, Uluslararası Engelliler Günü kapsamında Reşitpaşa Altı Nokta Körler Okulu öğrencilerini ağırladı.
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, Orhan Saka Amatörler Evi’ni her fırsatta sosyal etkinlikler için kullanmaya gayret gösteriyor. Şimdiye kadar birçok sosyal etkinliğe ev sahipliği yapan Amatörler Evi bu kez de Uluslararası Engelliler Günü kapsamında Reşitpaşa Altı Nokta Körler Okulu öğrencilerini ağırladı.

iaskf1-001.jpg

Öğrencilere yemek veren Düşmez, bu tarz organizasyonlar için amatörler evinin kapılarının her zaman açık olduğunu ve bundan mutluluk duyduklarını belirtti. Düşmez, Engeliler Günü ile ilgili de, “Bu sportif mekânda sosyal yaşantıda öncü olmak istiyoruz. Federasyon olarak kan bağışı da yapıyoruz, başka sosyal konulara da el atıyoruz. Bu gün burada oluşan bu tablodan çok mutluyum. Önemli olan beyinlerde engellerin olmaması” dedi. Engelli sporculara da her zaman destek olduklarını belirten ve destek olmaya da devam edeceği sözünü veren Düşmez, öğrencilerle tek tek ilgilenerek onlarla eğlenmeyi ihmal etmedi.

iaskf2-001.jpg

Bu haber toplam 3673 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum