Hüseyin Coşgun'dan belediyeye Eczacıbaşı sorusu

Hüseyin Coşgun'dan belediyeye Eczacıbaşı sorusu
AK Partili Hüseyin Coşgun, Sarıyer Belediye Meclisi’nde verdiği önergeyle büyük tartışmaların yaşandığı Eczacıbaşı’nın Ormanada Projesi için söz verdiği okul ve cami projesinin neden yapılmadığını sordu.
2010 yılında plan tadilatı yapılırken mecliste büyük tartışmaların yaşandığı Eczacıbaşı Ormanada Projesi için Uskumruköy’e bir okul ve cami sözü verilmişti. Aradan 4 yıl geçmesine rağmen yapılmayan okul ve camiyi AK Parti Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun yeniden gündeme getirdi. 

Nisan ayının ilk toplantısında konuyla ilgili soru önergesi veren AK Partili Coşgun, “Önceki dönemde meclis katılım noksanıyla da olsa Eczacıbaşı plan tadilatı meclisten geçmişti. CHP’de 6-7 kişilik bir meclis üyesi muhalefeti vardı. Hatta bir CHP’li meclis üyesi grubundan istifa etmişti. Nitekim olaylar gelişti artık bu alanda yaşam da başladı. Bu proje bize şirin gösterilmek adına Sarıyer halkına bu kürsüzden sözler verildi. Cami ve okul yapılacağı söylendi. Eczacıbaşı’nın yapacağına söz verdiği cami projesi ne durumdadır? Diğer söz verilen konu ise Eczacıbaşı tarafından köy tüzel kişiliğine okul yapılması adına 4 milyon TL bağış yapıldı. Bu para ne durumdadır okul ne zaman yapılacaktır?” diye sordu.

Bu haber toplam 4538 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum