Hibiskür Nasıl Satın Alabilirim?

Hibiskür Nasıl Satın Alabilirim?

Gerçek mağazalar arasında dolaşarak vakit kaybetmek ve ya sonuç alamamak yerine e-ticaret hibiskür sektöründen yararlanarak ürün sahibi olmak çok daha kolaydır. Resmi satış sitemizde her bir kullanıcımız için üstün hizmet anlayışıyla ürün gönderimi yapılmaktadır. Üstelik sitemizden sipariş veren müşterilerimiz sonunda hologram etiketi bulunan orijinal ürün sahibi olmaktadır. Satın alma adımları da gayet pratik ve hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Sipariş formu hazırlama, kargo gönderimi, ödeme yöntemlerinden birini seçerek satın alma ve teslimat sırası ile alış verişinizi tamamlayabilirsiniz.

Orijinal Ürün Gönderimi!

Resmi satış sitemizden ürün talep ederek güvenlik etiketli orijinal ürün sahibi olabilirsiniz. Bu şekilde orijinal ürün üzerinde yer alan açıklamaları da okuyabilirsiniz. Kullanımdan önce muhakkak okuyarak önerilen dozda ve zamanda kullanınız. Ürün adı, üretici ya da ithalatçı firma bilgileri, içeriğinde bulunan bileşenler, nasıl kullanılacağı ve nerede saklanabileceği gibi detayları inceleyebilirsiniz.

Ürün Kargo Süreci

Özellikle sanal bir platform olan internet üzerinden sipariş veriyorsanız kargo gönderimi en çok takip edeceğiniz kısım olabilir. Çünkü başlattığınız alış veriş adımları kargo şirketinin teslimatı ile tamamlanmaktadır. Gerçek ürününüze kavuştuktan sonra dilediğiniz zaman kullanıma başlayabilirsiniz. PTT Kargo, Aras Kargo ya da MNG Kargo firmalarından seçtiğiniz biri ile en geç iki iş günü sonunda adresinizde teslimat yapılmaktadır.

Ödeme Alternatifleri

Tercihlerinize göre ilerleyen siparişiniz de ödeme tipini de dilediğiniz şekilde seçebilirsiniz. Kapıda ödeme yöntemi teslimat sırasında pos cihazı yardımıyla kredi kartınızla ve ya nakit olarak yapılmaktadır. EFT ve ya havale ise online ödeme seçenekleridir.

İçindekiler

Tamamen bitkisel olan ürün içinde hibiskür çayı anti oksidan, fulya çiçeği, enginar çiçeği, acı çehre tohumu, maydanoz, biberiye, hibisküs çiçeği, C vitamini bulunmaktadır.

Kullanımı

Sabahları ve ya akşam yemeğinizden sonra kullanabileceğiniz ürün şase şeklindir. Sıcak ve ya soğuk su ile ve ya yoğurdunuzla karıştırarak kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

Fiyat Bilgisi

30 günlük ürün 99 tl + 10 tl kargo ücreti, 60 günlük ürün 189 tl + ücretsiz kargo, 90 günlük ürün 259 tl + ücretsiz kargo

Bu haber toplam 4146 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Sağlık