Her Eve Midi Fırın

Her Eve Midi Fırın
Her Eve Midi Fırın

Her Eve Midi Fırın

Bütün mutfaklarda mutlaka bulunması gereken bazı cihazlar vardır. Fırın her evde olması gereken cihazlardandır. Yemek ocakta pişer mantığında olanlar fırın yemeklerinin lezzetinden haberdar değil gibiler. Fırında pişen yemeklerin çok daha lezzetli olduğunu herkes bilir. Her evin mutfağı geniş ve ferah olmaz. Bundan dolayı mutfakların şartlarına uygun olarak farklı ebatlarda fırınlar tasarlanmıştır. Midi fırın, her mutfakta kolaylıkla yer bulabilecek ebatlardadır.

Midi Fırın Özellikleri

Mutfakların dekorasyonları çeşitlilik göstermektedir. Bu çeşitliliğe ayak uydurabilmek için midi fırın modelleri de çeşitlendirilmiştir. Öncelikle beyaz, gri ve siyah renklerde üretim yapılmaktadır. İç hacimleri değişmektedir. 70 litre iç hacme sahip modeller daha çok talep görmektedir. Farklı sayılarda pişirme fonksiyonu bulunmaktadır. Piliç çevirme, gril gibi ek özellikler ilave edilmiştir. Turbo fanla yemek pişirme özelliği mevcuttur. Yoğurdunuzu dahi ideal ısılarda mayalayabilmektedir.

Zaman Ayarlı Midi Fırın

İnsan, dalgın olduğunda yemekleri unutup yakabilir. Herkes bu dalgınlığı yaşayabilir. Midi fırın modellerinde dalgınlıkla yemekleri yakma maziye karışmıştır. Ayarlanan zaman tamamlandığında kendiliğinden kapanır. Zil uyarısı, ayarlanabilen termostat, buz çözme, çift camlı kapak, farklı yükseklikte raflar ürünlerin öne çıkan özellikleridir. Garantili, uzun ömürlü ürünlere https://www.kumtel.com/midi-firin linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu haber toplam 750 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT