HDP, Sarıyer’de iki seçim bürosu açtı

HDP, Sarıyer’de iki seçim bürosu açtı
Sırrı Süreyya Önder’in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu Halkların Demokratik Partisi (HDP) Sarıyer’de iki seçim bürosu açtı.
HDP Sarıyer İlçe örgütü coşkulu bir kalabalığın katılımıyla iki seçim bürosunun açılışını yaptı. Derbent ve Hisarüstü mahallelerinde Pazar günü yapılan açılışa HDP MYK üyesi Nazan Üstündağ, BDP İstanbul İl Eş Başkanı Arife Çınar, HDP Sarıyer Belediye Eş Başkanı Adayı Önder Birol Bıyık, HDP Beşiktaş Belediye Eş Başkan Adayı Sevda Bayramoğlu ve partililer katıldı.
 
Sarıyer HDP İlçe Eş Başkanları Muzaffer Yallı ve Ceren Gülbudak’ın katılımcıları selamlamasının ardından yapılan konuşmalarda HDP MYK Üyesi Nazan Üstündağ, HDP’nin yerellerde özyönetimi gerçekleştirerek yeni bir demokrasi kültürünü oluşturacağını belirtti.
 
hdpic.jpg
 
HDP Sarıyer Belediye Eş Başkan Adayı Şair Önder Birol Bıyık, HDP’nin kentsel dönüşüm adı altında sürdürülen rant projesine ve Kuzey Ormanlarındaki ağaç katliamlarına dur diyeceğini belirtti. Hisarüstü seçim bürosunun açılışında konuşan Beşiktaş Belediye Eş başkan Adayı Sevda Bayramoğlu ise Gezi ruhundan aldıkları güçle barış ve özgürlük projesini hayata geçireceklerini vurguladı.

Bu haber toplam 11473 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT