Hayvan barınağındaki skandal mecliste tartışıldı

Hayvan barınağındaki skandal mecliste tartışıldı
Geçtiğimiz günlerde Sarıyer Belediyesi’nin Kısırkaya’daki Hayvan Rehabilitasyon Merkez’inde yaşanan işkence skandalı meclis gündemine oturdu.

AK Partili Selçuk Bozkır, “Büyükşehir’e devredin bu rezillik bitsin” derken, CHP’li Gökan Zeybek, “Bu öneriyi değerlendirebiliriz” dedi.

Bozkır: “Büyükşehir’e devredin rezillik bitsin”

selcuk-bozkir-ic1.jpg

Mayıs ayındaki meclis toplantısında söz alan AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Selçuk Bozkır, Türkiye’nin gündemine oturan hayvanlara işkence skandalını gündeme getirdi. Bozkır, “Hayvan barınağı konusunda tüm ulusal ve yerel basına çıkmış, belediyecilik adına bir rezilliği üzülerek izledik. Bu görüntülerden hoşlanmadık. Bu iş artık iyice karıştı. Bu işi kapatalım. Hayvan barınağı işini Büyükşehir’e devredelim. Hem siz kurtulursunuz, hem biz de üzülmekten kurtuluruz” dedi.

Zeybek : “Bu öneriyi değerlendirebiliriz”

gokan-zeybek-ic1.jpg

Bozkır’a cevap veren Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ise “Bu bir öneri biz bunu değerlendirebiliriz. Hemen Kısırkaya rehabilitasyon merkezimizin yanında, 400 dönüm üzerinde İBB tarafından kaçak olarak bir RM yapıldı. Danıştay tarafından da iptal edildi. Hukuksuz yapılmış bir yapı ile protokol yapabilir miyiz bunu görüşüyoruz. Biz belediye olarak yaşanılan olaydan büyük üzüntü duyduk. 11 yıllık bir engelli çalışanımız bir hayvana şiddet uyguladı. Soruşturma açıldı ve iş akdini sonlandırdık. İdari işlemleri de yürütüyoruz. Doğaya, çevreye, hayvana ve insana hiç kimse yanlış yapamaz. Biz bunlardan ders çıkarıyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 6686 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT